Bildirim
ekran kartı ısısı !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yok mu yardım eidcek biri -
koca donanım haberden kaç saattir ses yok ya -
fanın çalıştığından emin ol tozlarını temizle
ayrıca yazılımsalda olabiliyo sisteminizdeki virüs işlemci ve ekran kartının %100 yükte çalışmasını sağlıyo bi kaç kez başıma geldi -
pc yi daha dün topladım.ekran kartı ısısı 75 dereceydi yüksek buldum.ati catalystten saati otomatik ayarlayı seçtim.test etmeye başladı ekran kartını fanı fln bellek hızını çekirdek hızını ayarlamaya çalışıodu cortladı siyah beyaz desenli ekran geldi ekrana önce.sonra kapattım tekrar açtım ekrana görüntü gelmedi ama kasa çalışıo -
hiç uğraşma topladığın yere bilgisayarı götür halletsinler yeni toplamışsın zaten durumu izah et yardımcı olurlar.(varsa)ekran kartının driverından overclock kilidini açtıysan pc ye format at bütün driverlerı yükle öyle götür pc de overclock la ilgili hiç bişey kalmasın yoksa overclock yapmışsın deyip garanti dışı bırakırlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X