Şimdi Ara

EKRAN KARTI KAYNAKLI GÖRÜNTÜ BOZULDU ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün cs go oynarken ekran birden gitti donuk mat bir görüntü geldi ve pc kilitlendi bende doğal olarak pc ye res attım ama daha sonra başlangıç görüntüsüde dahil ekranda kalın yeşil çizgiler belirdi ve masa üstü bir türü açılmadı.bende güvenli mod da açarak bilgisayarı ekran kartı driverını sildim.ama bios ekranı da dahil yeşil kalın bazende pembe oluyor çizgiler gitmedi.ve ekran kartı driverını kuramıyorum.kaynak paket yükleme hatası verip duruyor.ekran kartını çıkarıp tekrar taktım farklı bir hdmi kablo ile denedim nafile.sorunu bir türlü çözemedim.eğer bu soruna yardımcı olabilecek arkadaş varsa acil yardımlarını bekliyorum.şimdiden teşekkürler.ekran kartım saphire hd 7850.

• alt ust 180 derece 8 dk firinla
    sonrada dua et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xako -- 28 Şubat 2016; 16:29:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firinlamadan daha az riskli bir yol var: Ekran kartının fanını durduracak bir şey ile; mesela bir koli bantından ufak bir parça kopar ve fanını bantla. Fanın dönmesine mani olsun. Ardından bilgisayar kapanana kadar bilgisayar açık kalsın. Kart ısınacak ve bilgisayar kapanacak. Sonra o bantı ayır fandan ve ardından bilgisayarı çalıştır. Ekran kartı eskisi gibi çalışmaya devam edecek. Bir süre sonra aynı sorunla karşılaşırsan, tekrar aynı yöntemi uygula.

• EneRGy. kullanıcısına yanıt
    AZ ÖNCE TEKNİK SERVİSE DURUMU ANLATTIM BANA EKRAN KARTININ ÇİP SETİNDE SORUN OLDUĞUNU EKRAN KARTINI GETİRMEMİ SÖYLEDİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcatalbas

AZ ÖNCE TEKNİK SERVİSE DURUMU ANLATTIM BANA EKRAN KARTININ ÇİP SETİNDE SORUN OLDUĞUNU EKRAN KARTINI GETİRMEMİ SÖYLEDİ.

Garantisi varsa eğer, hemen garantiye gönderin. Ben o yolu, garantisi sona ermiş ürünler için yazdım. Garantisi devam edenler denemesinler.

Ayrıca sorun; hem çipsetinden, hem de ramlerden kaynaklanabilir. Ürün değişebilir büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneRGy. -- 28 Şubat 2016; 16:56:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.