Şimdi Ara

Ekran kartı meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ufak bi sorum olucak şimdi. Asus un bi modeliyle toshibanın a100-hedehödö modeli arasında kaldım. toshibada go 7600 var , asusta nVidia 8400M 128MB bi kart var. fiyatları kafa kafaya gibi ama şu asustaki kart 128 ve bu aklımı kurcalıyo. sizce hangisi tercih edilmeli ?

edit : ekran kartını düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prelektro -- 22 Ağustos 2007; 22:47:25 >

• Tam ozellikleri yazarsan daha iyi kontrol edebiliriz. Sadece ekran kartina bakarak cevap vermek dogru olmaz.
  • go 7600 daha iyi...
  • ŞİMDİ BU SİTEDE VERİLEN TESTLER XP DE YAPILMIS OLUP DİRECTX9 LA DEGERLENDİRİLMİŞTİR ŞUNU UNUTMAYIN 8 SERİSİNİN EN KÖTÜSÜ BİLE 7 SERİSİNDEN İYİDİR........... BUNU İLERDE ANLİCAKSINIZ ÇÜNKÜ 7950 İLE BİLE DİRECTX 10 KULLANILMAZ BUDA BİSE İFADE ETMEZ OYUN BİLE OYNAYAMAZSIN KOLAY GELSİN TABİKİ 8400 BUARADA
  • 8400 direct x 10 ve Shader Model 4.0 desteklidir.olaya sadece oyun olarak bakmak doğru olmaz.direct x 10 isteyen bazı uygulamalar yakın zamanda çıkacaktır.
    ayrıca vista, aero açıkken gui nin grafik yükünü işlemciden ekran kartına gönderir.direct x 10 destekli bir ekran kartı aero da daha iyi performans verir diye düşünüyorum.
    8400
  • ya arkadslar bende bı sorum dedım bende f3jc var 128 mb ekran akrtı yazıyor normalde.ama baktıgım zamn 512 mb dıor.artı ramdende yemıyor.bu nasıl bı olay acıklarmısnız.geforce go7300 uzerındekı ekran kartı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_daisy

ya arkadslar bende bı sorum dedım bende f3jc var 128 mb ekran akrtı yazıyor normalde.ama baktıgım zamn 512 mb dıor.artı ramdende yemıyor.bu nasıl bı olay acıklarmısnız.geforce go7300 uzerındekı ekran kartı.

turbo cache gerektiği zaman rami kullanır.masaüstünde o kadar çok ram e gerek durmaz ama o kadar rami rezerve etmiş gibi görünebilir.kafayı takacak bir şey değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.