monitör: 2333sw DVI çıkışı var ekran kartı: HD 4890 iki tane DVI çıkışı var kutuyla birlikte HDMI'a dönüştürücü geliyor şu durumda ben ara kabloyu HDMI-DVI mı yoksa DVI-DVI mı alayım. Dönüştürücü ile birlikte kullanacağımız HDMI çıkışı DVI çıkışına göre avantaj sağlarmı?
sağlamaz.
DVI-DVI kablo alıcaksınız
ekran kartının HDMI özelliğini nasıl ve ne şekilde kullanacam o zaman sadece HD monitörlerdemi kullanırız 2333sw nin özellikler arasında full hd yazıyor ama bu HD monitör anlamına gelmiyor galiba.
hazır konu mönitörden açılmışken ben bi monitör kablosu gördüm uçları altındı altının iyi bir iletken olduğunu biliyorumda peki bi şey farkettirirmi cevaplarınızı bekliyorum
HDMI'ın tek espirisi ses ve görüntü beraber taşınıyor ; yani DVI ile alacağınız görüntü HDMI ile aynı olacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: dgn2
hazır konu mönitörden açılmışken ben bi monitör kablosu gördüm uçları altındı altının iyi bir iletken olduğunu biliyorumda peki bi şey farkettirirmi cevaplarınızı bekliyorum
altını nerden bulmuş firma bu tür haberlere sadece gülüyorum yada bizim kafa çalışmıyor
altını nerden bulmuş firma bu tür haberlere sadece gülüyorum yada bizim kafa çalışmıyor