Şimdi Ara

Ekran Kartı PCI 3.0 Anakart 2.0 Destekliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi merak ettiğim şey gayet basit. Ekran kartım Asus Radeon R7 370 O.C GTA 5'i en çoğu en yüksek olan ayarlarda 35-60 fps arası oynuyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama AMD Radeon Settings'den yazılım ayarlarına bakarken "Veri Yolu Tipi: PCI Express 3.0" fakat "Geçerli Veri yolu Ayarları: PCI Express 2.0 x16" yazıyor. Anakartım desteklemediği için sanırım.
    Bunun ekran kartı ve genel sistem performansına nasıl bir etkisi olur ?

• PCI-E 1.1 ile 2.0 Arasında Çok fark var ama. 2.0 ile 3.0 arasında yok denecek kadar az. Ustelık 3.0 hızında olsa bıle anakartın o hızı gorebılmek ıcın cok ust sevıye bır kartının olması lazım. R7 370 o hızı gosterebılecek bır kart sayılmaz.
  • Senin farkedebilecegin duzeyde performans dususu olmaz merak etme. pci exp 2.0 gunumuzun ekran kartlarini kaldirabiliyor hala.
  • Peki ne kadar bir fark olur yani yüzdelik dilim olarak % ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RundeLL -- 25 Kasım 2016; 16:16:59 >
  • Anakart destegi olsa bile islemcininde 3.0 desteklemesi lazim benim anakartim 3.0 destekliyor ama islemci yuzunden 2.0 da calisiyor gtx 1070

İslemci ekrankarti anakart 3 ude pcie 3.0 desteklemeli birinin olmamasi 2.0 da calismaya sebeb oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 25 Kasım 2016; 17:17:12 >
  • RundeLL kullanıcısına yanıt
    1 civarı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam teşekkür ederim hepinize.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PCI Express X16, 2.0 Farkı nedir?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.