Şimdi Ara

Ekran kartı sıcaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben oyunlarda kasma veya kapanma yaşamıyorum leptop kullanıcıyım 750 m ekran kartı var ve bunun en yüksek sıcaklığı kaç olmalı fotolarda gördüğünüz gibi değerler alıyorum sorun mu en yüksek efekler de bu değerler fan temizliği yaptım fakat bir süredir termal macun yenilemedim

Ekran kartı sıcaklığı

• termal macun yenileyin. bilgisayarın içini temizleyin. yaz ayında bu sıcaklık normal gibi gelebilir ama lol gibi oyunda en fazla 90 olması lazım.
  • Sabit 60fps mi ? Öyleyse dikey senkronizasyon açık demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terracide

Sabit 60fps mi ? Öyleyse dikey senkronizasyon açık demek.
    Evet üsdat dikey senkronizasyon açık kapattığım takdirde 120 üstü oluyor fakat tflerde anlık düşmeler yaşadığım için açmıyorum
  • Ekran kartı %40 kullanımda 100 derecelere geliyorsa bu haliyle sorun var demektir. İçini açıp iyi bir temizlik yapmaktan başka çareniz yok. Bir de kaliteli bir termal macun almanızı öneririm. Alacağınız macunda ''thermal conductivity'' ne kadar yüksekse o kadar iyidir, pahalı da olsa en yüksek değer vereni alın çünkü bu sıcaklıklar başınıza iş açar.
  • moznak M kullanıcısına yanıt
    Başka oynadığınız ağır oyun var mı ? Ekran kartını tam yüke sokacak. Oyle oyunlarda ısı durumu nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr999

Ekran kartı %40 kullanımda 100 derecelere geliyorsa bu haliyle sorun var demektir. İçini açıp iyi bir temizlik yapmaktan başka çareniz yok. Bir de kaliteli bir termal macun almanızı öneririm. Alacağınız macunda ''thermal conductivity'' ne kadar yüksekse o kadar iyidir, pahalı da olsa en yüksek değer vereni alın çünkü bu sıcaklıklar başınıza iş açar.
    İlginiz için teşekkür ederim sorunumu temizlik yaparak ve kaliteli bir termal macun uygulayarak çözmüş bulunmaktayım bu kadar etkisi olmasını beklemiyordum fakat oluyormuş almış olduğum termal macun işe Zalman ZM-STG2 Yüksek Performanslı Termal Macun

Ekran kartı sıcaklığı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı sadece %34 yani 3'de 1'ini kullanırken 97 dereceyi görüyorsa, tam performansta yani %100 kullanırken kaça görür bilemiyorum. Kesinlikle temizlik şart dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 23 Temmuz 2018; 17:5:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.