Şimdi Ara

EKRAN KARTI SORUN YETKİLİLER YARDIM..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı ilk aldıgım zamanlar iyiydi. son zamanlarda görüntüm felan değişti ekran saman sarısı rengine döndü ve kasayı 3 farklı monitöre taktım yine aynı renk öncelerden oyunları düzgün şekilde oynuyabiliyordum ama artık bir oyuna girdğimde 10 dk durmadan bilgisayar kendini kapatıyor sizce neden sorun ekran kartımda mı yanmış mıdır ? eğer ekran kartımdaysa değiştiricem işletim sistemi bilgilerimi yazıyorum lütfen bu iş den anlayan biri yazsın çünkü yarın ona göre ekran kartı alıcam ve bütcem kısıtlı...

Pentium R dual core CPU e5200 @ 2.5ghz

Ecs G31T-M7 DDR2

ATI Radeon hd 2400 pro

işlemcim ve ekran kartım yazıyor sizce sorun nerdedir ekran kartı değişmeden bu kapanmayı çözebilir miyiz ? lütfen acil yardım yarın tatil günüm ona göre ayarlıyacağım herşeyimi... şimdiden teşekkürler...

• selamlar.

HD 2400 serisinin bu tarz sorunlariyla cok karsilastim muhtemelen ekran kartinizin chipi arizalanmistir. Anakart uzerinde onboard vga girisiniz varsa ekran kartini cikartip onboard vga'dan goruntu alip test edebilirsiniz. Gorunte de herhangi bir sıkıntı olmaz ise zaten sorun ortadadir yani ekran kartiniz arizalidir. Size onerecegim ekran kartida "ATI HD 3650 1 GB" kolay gelsin.
  • peki sizden birşey isteyebilir miyim onboard olup olmadıgını nasıl anlayabilirim acaba?
  • Ekran kartının çıkışı gibi kasanın arka tarafında çıkış varmı ?

EDİT : Söylemeyi unuttum onboard ekran kartı harici ekran kartı kadar performanslı çalışmaz oyun oynamak istiyorsan yeni bir ekran kartı alman gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 16 Ağustos 2011; 15:52:50 >
  • anakart üstündekini kast ediyorsanız vga girişi olacak
  • Çok yüksek olmayan modellerde bir ekran kartı takviyesine ihtiyacınız var diğer arkadaşların da dediği gibi. Sizin kullandığınız ekran kartı on-board ekran kartı, bugüne kadar iyi verim almışsınız bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.