Şimdi Ara

Ekran kartı sürücülerinden anlayan birisi yardım edebilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Atkadaşlar bugün oyunlarda fps arttırmak için birkaç yol buldum onları denerken yanlışıkla ekran kartı video denetleyicisini silmişim hehalde.bilgidayara girdigimde bağdaştırıcının yanında sarı ünlem vardı atinin sitesinden driveri indirdim indirirken karşıma 0x80040707 diye bir hata geldi tamama bastım sonra 'Unable to load ATICIM.dll' diye bir hata geldi sonra yükleme kapandı tekrar açtım yine aynısı oldu ekran kartımdan faydalanamıyorum lütfen yardım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Display Driver Uninstaller yükle bir temizlik yap. Ekran kartını çıkarıp takabilirsin bilgisayarının yeniden taraması için. Sonra da en son sürümü yüklemeyi deneyebilirsin.
  • ben pek bilgisayardan anlamam biraz açıklayabilirmisiniz dediklerinizi

• fikri olanlar fikirlerini yazarsa çok memnun olurum

• uppppp

• mesajımı cevapla seçeneğine tıklayarak yanıtlasaydın bu kadar üst üste yazmana gerek kalmazdı.

dediklerimi yaptıysan ve sorun çözülmediyse ozaman sorunun sistem dosyalarıyla ilgili olabilir. windows cdsini tak sistemi onarmayı dene. o da olmazsa format atacaksın gibime geliyor.

edit: bunlardan önce bir de aygıt yöneticisine girip karta sağ tıkla sürücüyü güncelleştir de bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seceka_ -- 20 Mayıs 2015; 17:02:43 >
  • forumda yeniyim pek bilmiyorum kusura bakmayın
    denemedigim yol kalmadı zaten öncedende format atayım diyordum şu an bilgisayarımda ati driverları yok format atarsam herşey düzelirmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorununuz yazılımsal bir sorun. dediklerimi yapıp hala çözüme ulaşamadıysanız format atıp temiz bir şekilde driverı yüklemeniz gerekir.
  • Bilgisayara windows 7 yükledim sorun geçti dxdiaga baktıgımda 256 mb olan ekran kartım 1gb gözüküyor anlamadım ama çok teşekkür ederim yardımlarınız için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.