Şimdi Ara

Ekran kartı sürücüsünden kaynaklanabilir mi?? (Sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Palit 8800GT 512mb ekran kartında Test Drive herhangi bir yerde kafasına göre kilitleniyor, hiçbir şekilde oyundan çıkılmıyor. Bir süre sonra da PC reset atıyor garibim ne yapsın başka
    Ekran kartının arızalı olması ihtimalnii de göz önünde tutmakla birlikte. Crysis gibi sistem kaynaklarını sonuna kadar sömüren bir oyunu problemsiz oynattı. Euro 2008, Assasain's Creed 'de herkesin yaşadığı Jarusalem bölümündeki dışarı atma problemi dışında sorun çıkmadı. Jericho 'yu sorunsuz oynadım.
    Bunun dışında eski yeni daha pek çok oyunu oynadım. Ta ki Test Drive'a kadar ?? Son patch'ini de yaptım halbuki oyunun.
    Ekran kartı driver'ı 169.21 XP , en güncel driver yüklü. Başka bir driver denemenin faydası olur mu, ya da bu oyunla ilgili bu sorunu yaşayan ve çözen var mı?

DX 9c 'nin mart 2008 versiyonunu kurduktan sonra birkaç saat oynadım oyunu kilitlenme yok, aynı problemi başka oyunlarda veya bu oyunda yaşayan arkadaşlar olursa ilacı DX9C'nin güncel sürümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekiskalibur -- 21 Mayıs 2008; 23:34:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.