Şimdi Ara

ekran kartı takınca ekranda yanıp sönme oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ekran kartımla ilgili bir sorunum var. Saphire amd radeon hd6570 1gb-ddr3 ekran kartı aldım ve driver yüklemesini yaptım. fakat ekran arada bir yanıp sönmeye başladı.
    kutusunda win 7 64 bit sürüm için kullanılabilir yazdığını ilettim aldığım yere. amd nin sitesinden win 7-32bit için sürüm indirerek kullanabileceğimi söylediler. forumlarda bu konuyla ilgili ortalama iki haftadır konu arıyorum ve soruyorum yanıt alamadım bir türlü.
    Ekran kartının sürümünü 32 bit olarak yükleyince ekrandaki yanıp sönme aralıkları saniyede bire düştü. yani kesik kesik film şeritleri gibi.
    ddr3 olmasının anakartım ddr2 olsa da sorun yaratmayacağını söylemişlerdi alırken.
    ekran kartında 7.1 hd surround özelliği vardı. ses kartını çıkaratarak denedim yine aynı sorunla karşılaştım.
    Bilgisayarda ekran kartı takılı iken Monitör girişini dahili ekran kartı girişine taktığımda ekranda görüntü gelmiyor şu an,onu devre dışı bırakarak ve devre dışı bırakmadan denedim. Devre dışı bırakmadan denediğimde görüntü geliyordu fakat yanıp sönme yine oluyordu. ekran kartını alalı 2 aya yakın oldu çözüm bulamadım. bu saatten sonra götürsem geri alırlar mı bilmiyorum. bu durumda ne yapabilirim,bilgisi olan var mı?
    İyi Çalışmalar
    not : bilgisyarıma 64 bit sürüm için format atabilirim fakat kullanmak istediğim programlar 64 bit sürümü desteklemiyor,32 bit proffesional-ultimate sürümlerini destekliyor => visual c#,asp.net,oracle,…)
    Bilgisayarımın özellikleri :
    Ekran kartı : amd radeon hd6570-1gb ddr3
    ana kartım : biostar (32ve 64bit destekli) pcı-ex16 ddr2-667 – ıgp chipset p4m900
    dahili ekran kartı : 10board paylaşımlı
    ram : 2*2gb hilevel soğutmalı ve kingston
    işletim sistemim : win7 32bit
    ses kartı : creative sound blaster 7.1

• mrb arkadsaşım ben uzman biri değilim ama sorunun power supply (güç kaynağı ) gibi duruyor donanımlar yeterli güzü alamıyor gibi sanki
  • arda_83 kullanıcısına yanıt
    merhaba yanıt için sağol ama güç kaynağına bağlı değil monitörüm. ekran kartı alınca bu sorun başladı çıkarınca düzeldi. ana kartın ekran kartı girişinde sorun vardır diye düşünüyorum ama emin değilim. güç kablosunu değiştirdim. benim monçtörüm kasadan değil direkt prizden güç alıyor. daha önce bahsettiğim ekran karıtnı asus ile değiştirdim. başta sorun yoktu ama yine sorun başladı. genelde flash player kullanan sayfaları açınca oyun açınca ve internetten tv video vs. izlemeye başlayınca yanıp sçnme aralıkları artıyor. güncellemelerdendir belki dedim ama hepsini yaptım yine sorun düzelmedi. ekran kartı takınca ekstra güce ihtiyaç mı duyuyor ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehrazat987 -- 21 Haziran 2013; 0:44:38 >
  • eski ekran kartının driverı yok format attım. bağlantıları kontrol ettim. biosu restart ettim. tarih saat yüzdelik ayıracı ile ilgili olabileceğini okumuştum forumlarda onları da düzelttim. biostan onboard olan ekran kartını devre dışı bıraktım. no sinyal yazısı gelmiyor yani irişlerle ilgili değkablo ya da kart yuvası da değil , çünkü kart yuvaya tam oturuyor defalarca kontrol ettim?
  • ddr3 ana kart alsam :)
  • anladım yine ekran kartımı mı değiştirmeliyim
  • yardımların için çok sağol :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.