Şimdi Ara

Ekran kartı tam güçte çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. İkinci el yeni bi pc topladım özellikleri şunlar

İ5 2400
    GTX 770 OC 2 GB
    16 GB Ram
    SSD

Bu sistemi topladım ve çıkışı ekran kartı üzerinden sağlıyorum. Bu sistemin MB Warband gibi bi oyunda fps düşüşü yaşamaması gerekiyor bence. Oyuna girince fps yeri öpüyor 10 fps anca alıyorum. Aslında 2 hafta önce hiç sorun yapmıyordu Witcher 3 vs açıyordu. Sonrasında bilgisayara GTA Vice City yükledim bi nostaji olsun diye girişte DirektX kurmamı söyledi, Pc'de zaten var diye düşünüyordum ama yokmuş DirektX ve sonrasında Win 10 çöktü ve yeniden kurdum şimdi. Ve bu sorunlar baş göstermeye başladı öncesinde sıkıntı yoktu. Ekran kartımın sağlam olduğunu düşünüyorum. Ama ekranda bazen kırmızı noktalar çıkıyor bunlar hareketli noktalar ve yer değiştiriyorlar ölü pixel değil yani. Ve güvenli modda açınca çıkmıyorlar. DDU ile driver kaldırdım kurdum kaç kere ama olmadı. Masaüstümde Nvidia denetim masası çıkmıyor ve hizmetlerden de açamıyorum. Yani oradan değiştiremiyorum. Ekran kartı driver'ım güncel. Eski sürümleri de denedim ama olmadı. Ve oyunlarda cpu kullanımı %100 oluyor. Darboğaz söz konusu değil. Sizce ne yapabilirim? Bi yardımcı olursanız sevinirim :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam işlemci darboğazı yaşıyorsunuz, ayrıca Windows kurulumunuzda ters bir şeyler var gibi duruyor.

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    darboğaz yok hocam eminim öncesinde gpu %100 güçte çalışıyordu işlemci tam yetiyor ama Win'de ne sorun var anlayamadım bi türlü kaç kere kurdum acaba ssd zarar görmüş olabilir mi ya da bios sürümü eski ondan mı bütün ihtimalleri düşünüyorum şu an😂

• DX kurulumu sonrasında windows çökmesi ve kırmızı noktalar iyiye işaret değil.(donanımsal olarak iyiye işaret değil)

Cpu kullanımı %100 ise darboğaz var demektir. Oyunlar i5 2400'ü %100 cpuya çıkaramaz öyle kolay kolay, mining virüsü yemiş olabilir misiniz?

Türkçe yamalardan uzak durun nerede türkçe yama kuran insan görsem mining virüsü kapıyor, doğrudan çevirmenden almıyorsanız kurmayın.

• _Anarsist_ _ kullanıcısına yanıt
    Peki ne yapabilirim bu durumda?

• İ5 2300 ile 770 çalıştırmışlığım var darboğaz olması zor bence öte yandan cpu %100 ise darboğaza işaret. Bi sakatlık var

• neseçim kullanıcısına yanıt
    benimde çalışıyordu gpu tam güçte bi günde fark etti önceki gün Witcher 3 açan pc ertesi gün MB Warband'da 10 fps vermeye başladı trojan veya mining virüsünden fln şüpheleniyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • korsan oyun pc ye mining virüsü yedirtmiştir. her şeyi silip tam kurulum yap. he bi de o kart içer gücü. psu düşük falan değil di mi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.