Şimdi Ara

Ekran Kartı uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim suan kullandığım ekran kartı GeForce FX5500 (AGP) ve elime Ati 9550 AGP8x geçti.

Ana kartim Gigabyte GA-8S651M-RZ(C) (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video) uyumlumudur ?

• Agp ıse uymludur 9550 lerın agp oldugunu hatırlıyorum bı sorun cıkmaz.
  • Teşekürler cevabın için . Evet ekran kartı agp bende uyumlu olarak biliyordum ama dun taktığımda sorun yaşadım oyunlar açılmadı driverıda kurmuştum neden kaynaklandığını çozemedim
  • dostum egerkı pc de goruntu verıyorsa sorun yoktur. dogru drıverı kurdugundan emınsen buna bır cozum uretmek zor gıbı. belkı oyunlarda sıkıntı vardır.
  • Belki yanlıştır diye 3 çeşit driver indirdim kesin biri doğurudur diye ama olmadı yine Ozaman ben driverını kesin olarak bulup öle takim tekrar . Teşekürler ...
  • hangı işletim sistemini kullanıyosun onu soyle bende yardımcı olmaya calısayım
  • windows XP kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sis in grafik arayuzu icin agp modul chipini yuklemeniz gerekir. bunu kurmaz iseniz agp portunu tam tanimaz.
    ftp://download.gigabyte.ru/driver/motherboard_driver_chipset_sis_agp_661fx_651c.exe
    ekran karti driverinizdan once bunu kurup sonra ekran karti driverlarinizi kurun. sorun cozulecektir.
  • Teşekürler yardımınız için şimdi tekrar takıp bakim oluyormu diye . Teşekürler
  • Kurdum herşeyi çalışıyor
    Aqsesuar ve exeter'e teşekürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.