beyler benim 6800 ltd ekran kartım war ama adam gibi çalışmıyo demek istedim mesela cod2 de bazı düşmanların fazla olduğu yerlerde çok takılıyo we ya da multiplayer oynadığımda olyo ama 5500 de ge force de o kadar az takılıyo ki ama 9600 da çok daha az takılıyo ama benim ekran kartım hem 256 mb hemde 256 bit ama yine de çok takılıyo yani bu iki ekran kartından da ii we rome total war da da takılyo hem de nasıl orduya kamerayı yaklaştırdığımda karekare çıkyor ama dediğim gibi 9600 da olmuyo bu...YARDIMMMMM!!!!! bide ekran kartını servise gönderdim 5 ay kaldı bişe yok die gönderdilerbende birilerine sordum fanabak dedi kartımbaktım sorun yok
o kartlar takılmadan oynatıyosa o haylı haylı oynatır dostum iki sebep ara kartında biri sıcaklık ekran k. gpu su ve ramleri cok ısınıyordur 2.driver sorunu olabilir güncel driverlar yükle sıcaklık cözümüne söyle bi sorun getirebilirsin ben bi formda yayınlamıştım ramlerine ramsink takınca istedigin kadar o/c yap
şöyle bir şey olabilir. oyun ilk açılınca, sistem yoklanır ne var ne yok görülür. oyunlar ekran kartını iyi görünce ne kadar efekt varsa açıyor. sonra da pc kasılıyor. ama 5500 lü sistemde her şey kapalı olduğundan kasılma olmuyor. oyunda optionsa gir ve çözünürlük ve detayları kıs. takılmadan oynarsın.
6800tdh'mi demek istedin bilmiyorum ama bu kart bahsettiğin oyunu çalıştırmaya yeter başka bir problem var kesin, eni bir windowsla denedin mi