Şimdi Ara

Ekran kartım 100derece oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar elimde sapphire hd5770 var ekran kartı furmark testinde 54derceydi ama msi afterburner programında 100derece oldu ve görüntü vermeyi kesti neden böyle bir sorun olmuş olabilir aida64 programı da da boşta 30 derece yükte 56derece olmuştu ve yine kapanmıştı sorun ne olabilir şimdi hiç görüntü vermiyor😭

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Furkanreizz55 F kullanıcısına yanıt
    Bu yaştaki bir kartı neden böyle bir strese sokmak istediniz ki. Zaten herhangi bir güncel oyun bile stress testinden beter ediyorsur. Kart çipsetten patlamış olabilir.
    Kartı düzgünce yerinden sökün, yedek bir kartınız var ise aynı slotta test edin. Dahili grafik üniteli bir işlemci kullanıyorsanız, kartı tamamen söküp anakart üxerinden görüntü almayı deneyin.
    Ve - veya , kartı 2. Bir slot var ise düzgünce yerleştirin. Psu üzerinde boşta gpu besleme kablosu varsa onu yerleştirin, yok ise güç bağlantısını kontrol edin.
    Sistem özelliklerinizi ve güç kaynağınızı belirtirseniz, daha iyi olur. Belki bir ihtimal psu sıkıntıya düşmüş olabilir.
  • ruzgarnufel kullanıcısına yanıt
    Aynı kartın powercolor modelini kullandım onda herhangi bir sıkı tı yaratmadı sırf sapphire daha güzel duruyor diye powercoloru satıp sapphire aldım ve böyle birşey oldu powercolor kartım gta5 te max 56 dereceyi gördüm

Neredeyse 12-13 yaşında kart. Hangi marka olursa olsun ne zaman elinizde kalacağını bilemezsiniz.
    Sizce ısı işlemiyle düzelme şansı varmı

Bu tarz bir işleme vereceğiniz para ile duruma göre o karttan 2 tane bile alabilirsiniz.
    Yok bedavaya yaptırabiliyorum bilgisayarcıyla tartıştık baya o tm dedi ben yapacam o kartı dedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım yandı mı ?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    O halde o şekilde değiştirtin.
    Bu yaştaki kartları da sadece satın alım vs durumunda stres testine sokun. Söküp takma işlemlerinde de daha nazik davranın. Montaj sonrası sıcaklıklarınızı takip edin. Fanları kontrol edin. Her an bilye dağıtıp çalışmayı durdurabilirler.
    Risk teşkil eden bir sıcaklığa ulaşıyorsanız, çözüme kavuşturmadan sisteme yüklenmeyin.
    Eski sistem kullanmak eski bir araç kullanmak gibidir. Yağına a suyuna ve hararet göstergesine bakmadan binmeyin.

Kolay gelsin.
    Eyw çok sağolun

• 20 30 yasinda bir arabayi Motor güc testine sokup limitlerine kadar zorlarsaniz motor u elinize alirsiniz ayni sey ekran karti icinde gecerli 5 yil ve uzeri ekran kartlari kesinlikle stress testi gibi programlara.maruz birakilmamali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt
    Ama eski ekran kartımı 100 kere sokmuşumdur stress testine oda powercolor hd5770 di

• 3 yillik gtx 1060 var onu bile kart eski diyr stress testine sokup zorlamak istemiyorum hatta Sirf kart %99 gpu kullanmasin dye 100 140 fpsde oynamak yerine 60 fpsye sabitliyorum bu sayedede kart gpu kullanimi 60 70lere dusuyor daha az isiniyor ama sabit 60 fps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 23 Nisan 2021; 17:11:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt
    Lssmkssk neyse giden gitti sağlık olsun ekran kartından değilde belki daha önemli başka bişey gidecekti olacağı varmış olmuş artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.