Şimdi Ara

ekran kartım bozukmu (test)???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar başlıktada belirtiğim gibi ekran kartımda bir sıkıntı olduğundan şüpeleniyorum daha dün aldım asuspcmde gta ıv oynarken hata aldım ekran kartı haffızası aşıldı/yetmedi tarzından bişi internetde biraz araştırdım DH de bir konuda eğer ekran katı hafızası ile ilgili bölümü yeşil olarak ayarlarsanız sıkıntı yaşamazsınız eğer hala sıkıntı devam ederse ekran kartınızda problem olabilir diyor bunu test etmek için bir progam varmı ? şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapperatom -- 26 Şubat 2012; 20:21:28 >

• Oyun özellikleriniveya çözünürlüğü kısarak oynayın, açtığınız her ayar ekran kartında ramden yer harcar.
  • arkadaşım onu ayarlayıp yapıyoruz heralde hayıtımda ilk defa pc kullanmıyorum ben senden program önerisi istiyorum sen bana ne diyorsun ya sen okumayı bilmiyorsun yada anlamıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapperatom -- 27 Şubat 2012; 14:36:23 >
  • merhaba yukardaki mesajınız hiç güzel olmamış gerçekten bu şekilde konuşursanız sizde düşünürseniz kimse size yardım etmek istemez
    ayrıca bu sorun sırf gta ıv'le ilgiliyse o oyunda zaten sıkıntı var bu tarz hatalar çokça oyunda mevcut-bu arada hangi sistemle oyunu oynamaya çalışıyosunuz
  • arkadaşım benim sinirim size veya yavuz a değil ben vatan daki adamlara sinir oldum ondan yaaani konuşmama da yansıo :D çünkü bu benim vatan dan aldığım 5 inci pc değiştirip duruyorum sürekli sıkıntı çıktı çünkü bu arada sistemde şöyle:

kasa: asus cg8250-tr002o
    işemci: i7 2600 3,40ghz
    ram: 8gb
    ekran kartı: NVIDIA GeForce GTS 450
    işletim sistemi: 64 bit win 7 home premium

ayriyetten bütün parçalar asusun kendi üretimi pc toplama değil zaten marka
  • bu arda program yokmu ?
  • sisteminiz iyi hatta yanlış hatırlamıyosam forumda incelemeside mevcuttu yada bsc'de ama o sisteme o ekran kartı az olmuş işlemci-ram felan 10 üzerinden 9 alır-ama ekran kartı 10 üzerinden 5 alır en fazla
    bu arada bende mesela gta ıv'de sıkıntı yaşamakla ilgili o kadar çok konu gördümkü artık hiç ilgim kalmadı ama geçen kardeşim yüklemiş hd2900xt ve önceki hd4850 1gb ddr5 ile sorun çıkaran oyun şuanki ekran kartım hd6790'da sorunsuz oynanabiliyo oyundada bi tuhaflık var yani sanki kafasına göre iyi yada sorunlu çalışabiliyo bence başka bi yerden daha edinin oyunu hatta bi ara araştırdığıma göre oyuna bu hatalar nedeniyle baya bi patch yayınlanmış onları bi araştırın bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı çalışmıyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapperatom

bu arda program yokmu ?

Ekran kartı performans ölçme programı olması lazım bir dene istersen:
    3D MARK
  • bişi dicem ben şimdi pc yi lg nin 108 ekran tv sine bağladım ama oyun vs oyunuyamıyorum kasmak da deil böle komut eç gidio gibi biş (normalde oynadıım oyunda) acaba hdmı dan bağlandıım pc yi daha çok mu yoruyor yoksa klavye mouse kablosuz omu yetmio dicem aramızda 5m bile yok ? sizce neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapperatom

bişi dicem ben şimdi pc yi lg nin 108 ekran tv sine bağladım ama oyun vs oyunuyamıyorum kasmak da deil böle komut eç gidio gibi biş (normalde oynadıım oyunda) acaba hdmı dan bağlandıım pc yi daha çok mu yoruyor yoksa klavye mouse kablosuz omu yetmio dicem aramızda 5m bile yok ? sizce neden?

Normal lcd monitör yok mu niye tv ye bağlama gereği duydunuz?
  • varda öle daha büyük daha zevkli olur diye düşünüyorum
  • Ben burada daha yeniyim konu açamıyorum o yüzden buraya yazıyorum

Benim bilgisayarım xp idi fakat windows 7 format attım şimdi ekran kartı driverını bulamıyorum

Aygıt Yöneticisine girince en güncel sürümü yüklü diyor

Fakat oyunlara girmeye çalışınca OpenGL hatası veriyor

Ne yapmalıyım??
  • Kolay gelsin benim sorunum biraz ayrı galiba Sorunu anlatayım sorun fotoda görüldüğü gibi grefik kartımda böyle oluyor oyunlardada böyle oluyor ama normal ekranda yanı entegre grefik kartında böyle bir sorun yok grafik kartım bozuldumu bilen varsa cevaplasın lütfen
    Bu mesaja eklenen görseller:

ekran kartım bozukmu (test)???

• emirhancelik5534 E kullanıcısına yanıt
    ekran kartın bozulmuş fırınlama yöntemi ile bi ihtimal düzeltebilirsin tabi laptop değilse ama kesin kartın bozuk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.