Şimdi Ara

ekran kartım devredışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 kaç ay önce HP PAVİLLİON DV6 3320 ET laptopumu düşürdüm. Ekranı kırılmadı fakat ekran da beyaz çizgiler oluştu.Bunun üzerine laptobu bilgisayarcıya verdim.Laptop u açtım windows yazısı geliyordu fakat windows yazısından sonra ekran kararıyordu ama bilgisayar açılıyordu.2 3 gün düzeltmeye calıstım güvenli moddan sorunsuz bi şekilde acılıyordu fakat tekrar verdim . Dün aldım bu sefer her şey nnormal bi şekilde acıldı ama adam aygıt yöneticisinden asıl ekran kartı olan AMD MOBİLİTY RADEON HD 5000 SERİES i devre dışı bırakmış. laptop şimdi diğer ekran kartını kullanıyor inteli ama o da cok kötü şimdi ne yapmalıyım yardımlarınızz için şimdiden teşekkürler.

• emrecano E kullanıcısına yanıt
    Ya biostan devre dışı bırakmıştır yada catalyst yüklü ise oraları karıştır bulman lasım.Bu arada bilinçli olarakta devre dışı bıraktığınıda düşünmüyor değilim aslında belki ekran kartı gitti yapamadı bilerek onu kapatmış olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı problemli ise intel hd grafik sürücüsünü yükleyin o zaman olma ihtimali var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle yapamayınca bilerek devre dışı bıraktı.
  • aygıt yoneticisinden atiyi tamamen kaldırdım . HP nin sitesinden driverı indirip kurdum problem düzeldi. İlginiz için teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı çalışmıyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.