Şimdi Ara

Anakartım Ekran Kartını Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
14.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HIS HD5770 Taktım Bilgisayarıma Ama Pc Görmüyor Ekran Kartından Görüntüde alamıyorum Şuan Anakarttan GÖrüntü alıyorum PCI-Exprees x16 Nedeni Sizce Ne olabilir V2.0 V2.1 Bundan olabilirmi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Anakart Ekran Kartını Görmüyor Sorunu

Bilgisayarınız, anakartın ekran kartını görmemesi nedeniyle görüntü çıkmıyor olabilir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Fiziksel Bağlantıları Kontrol Edin: Ekran kartının anakarttaki yuvasına düzgün takıldığından ve tüm kabloların (güç ve ekran) doğru bağlandığından emin olun.

• BIOS Ayarlarını Kontrol Edin: BIOS'a (Bilgisayarın temel giriş-çıkış sistemi) girin ve ekran kartının algılandığından emin olun. Gerekirse BIOS'u varsayılan ayarlarına sıfırlayın.

• Ekran Kartını Başka Bir Bilgisayarda Test Edin: Ekran kartınızın arızalı olup olmadığını anlamak için başka bir bilgisayarda test etmeyi deneyin.

• Sürücüleri Güncelleyin: Hem anakart hem de ekran kartı sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. Sürücüleri üretici web sitelerinden indirebilirsiniz.

• Farklı Bir Ekran Kartı Deneyin: Mümkünse, farklı bir ekran kartını bilgisayara takarak sorunun ekran kartından mı yoksa anakarttan mı kaynaklandığını belirleyin.

• Anakartı Yeniden Takın: Anakartın gevşek olması veya hasar görmüş olması, ekran kartının algılanmamasına neden olabilir. Anakartı dikkatlice çıkarın ve ardından yeniden takın.

Bu adımları uyguladıktan sonra ekran kartınız hala algılanmıyorsa, profesyonel bir tamirciden yardım almanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • v2.0 2.1 gibi yapılarla Alakası Olamaz.Anakartın Onboard Ekran Kartından Görüntü alabiliyor musun power supply kaç watt pcı ex güç bağlatılarını bağladın mı
  • Dönüştürücü kullanıyorsanız, (Ekran kartı ile monitör arasında) farklı bir döüştürücü ile deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Want to

v2.0 2.1 gibi yapılarla Alakası Olamaz.Anakartın Onboard Ekran Kartından Görüntü alabiliyor musun power supply kaç watt pcı ex güç bağlatılarını bağladın mı

Ekran Kartından Görüntü Alamıyorum Psu 400 W Gercek Degil Ama Galiba O yüzden Olabilirmi Yeni Psu alsam Sorun Çözülür mü sadece bunu bilmek istiyorum :))
  • 400W PSU kötüde olsa en azından ekrana görüntü vermesini sağlar. (Tabi kartın güç bağlantılarını taktıysanız)

Dönüştürücü ve monitör kablosu diğer kuvvetli ihtimaller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

400W PSU kötüde olsa en azından ekrana görüntü vermesini sağlar. (Tabi kartın güç bağlantılarını taktıysanız)

Güç bağlantılarını Takdım Monitör Kablosunda Sorun yok Biliyorum Dönüştürücüde olabilr sorun ama bişi eklemek istiyorum Ben şuan anakartan görüntü alıyorumda Masaüstü Sag Click Özellikler Ayarlar Bağdaştırıcı Yaptıgımda Ekran Kartıda Gözükmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Disonk

quote:

400W PSU kötüde olsa en azından ekrana görüntü vermesini sağlar. (Tabi kartın güç bağlantılarını taktıysanız)

Güç bağlantılarını Takdım Monitör Kablosunda Sorun yok Biliyorum Dönüştürücüde olabilr sorun ama bişi eklemek istiyorum Ben şuan anakartan görüntü alıyorumda Masaüstü Sag Click Özellikler Ayarlar Bağdaştırıcı Yaptıgımda Ekran Kartıda Gözükmüyor

Sürücüleri yüklediniz mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Sürücüleri yüklediniz mi

Evet Sürücüleride Yükledim aparatı Başka DVI Girişli Ekran Kartına Taktım Ondada Görüntü gelmedi Sorun ya Ekran Kartında Yada Aparatta Yeni Aparat Alıp öyle Denemeyi Düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sürücüleri yüklediniz mi

Evet Sürücüleride Yükledim aparatı Başka DVI Girişli Ekran Kartına Taktım Ondada Görüntü gelmedi Sorun ya Ekran Kartında Yada Aparatta Yeni Aparat Alıp öyle Denemeyi Düşünüyorum.

Adaptör ile alakası olamaz.Görüntü geliyorsa adaptörde sorun yoktur.Sistem Özelliklerinizi Yazar mısınız.Sistemi Yakından tanıyalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sürücüleri yüklediniz mi

Adaptör ile alakası olamaz.Görüntü geliyorsa adaptörde sorun yoktur.Sistem Özelliklerinizi Yazar mısınız.Sistemi Yakından tanıyalım

Görüntü gelmıyor aparatla ben şuan anakartın VGA kullanarak görüntü alıyorum kısacası ekran kartından almıyorum görüntüyü zaten sorun orda...

400W psu
    HD5770 Ekran Kartı
    P4 3.20 İşlemci
    Foxcoon RC4107Ma-S2 PCI-Express x16 Anakart

Başka İstediginiz Bişi varsa Yazabilirm

• Tam Emin değilim Ama Format atar mısınız.drıver sorunu var sanki
  • quote:

Tam Emin değilim Ama Format atar mısınız.drıver sorunu var sanki

evet atabilirm mümkün benim de aklıma gelmişti birisinden haber bekliyorum onlada görüşiyim format atar dönerim size tekrar saolunn
  • quote:

Arkadaşlar HIS HD5770 Taktım Bilgisayarıma Ama Pc Görmüyor Ekran Kartından Görüntüde alamıyorum Şuan Anakarttan GÖrüntü alıyorum PCI-Exprees x16 Nedeni Sizce Ne olabilir V2.0 V2.1 Bundan olabilirmi

heeeee anladııım.......şimdi eğer intel gma yada nforce gibi onboard ekran kartı sürücülerini kullanıyorsan o sürücüleri kaldırman gerekir kaldırdığını anlaman için masaüstünde Sağ tuşa tıklayıp>gelişmiş>ayarlar>bağdaştırıcı kısmına girip orya baktığında bütün değerlerin Yok'u göstermesi lazım daha sonra kartını takıp ati sürücülerini yükle işlem tamamdır.......

• quote:

Orijinalden alıntı: _NorthWestern_

quote:

Arkadaşlar HIS HD5770 Taktım Bilgisayarıma Ama Pc Görmüyor Ekran Kartından Görüntüde alamıyorum Şuan Anakarttan GÖrüntü alıyorum PCI-Exprees x16 Nedeni Sizce Ne olabilir V2.0 V2.1 Bundan olabilirmi

heeeee anladııım.......şimdi eğer intel gma yada nforce gibi onboard ekran kartı sürücülerini kullanıyorsan o sürücüleri kaldırman gerekir kaldırdığını anlaman için masaüstünde Sağ tuşa tıklayıp>gelişmiş>ayarlar>bağdaştırıcı kısmına girip orya baktığında bütün değerlerin Yok'u göstermesi lazım daha sonra kartını takıp ati sürücülerini yükle işlem tamamdır.......

tamamda Sağ tuşa tıklayıp>gelişmiş>ayarlar>bağdaştırıcı bak yukarda resmide var yok diyo zaten :)

• tamam hocam sonra kartın sürücülerini kuracan........sen bunu bir dene bilgisayarın yanmaz ya...

eğer olmadıysa bios ayarlarından onboard device kısıma girip gerekli ayarları displabed yaparsın....
  • quote:

Yaptım olmadıı..
    1) Ekran Kartını Doğru montaj yaptım
    2) Ekran Karıtının DVI cıkışına VGA adaptörü takıp görüntü alamadım
    3) Sürücüleri Yükledim Ama Pc Görmedi
    4) Bilgisayara Başka Ekran Kartı Takıp Sürücüsünü Yükledim Problem olmadı
    5) Full HD LCD ye Takıp HDMI kablosuyla Görüntü Alamadım
    6) Biostan Ayarları Kontrol Ettim

Kısacası yapmadıgım şey kalmadı.

Yarın Exa Yı arayıp Böle Böle Sölicem iade etmeyi düşünüyorum..

Anakart desteklemiyor olabilir mi sizce Focxcoon Anakart Kullanıyorum PCI-Exprees
  • Anakarttan kaynaklı gibi görünüyor servise ver istersen.
  • quote:

quote:

Yaptım olmadıı..
    1) Ekran Kartını Doğru montaj yaptım
    2) Ekran Karıtının DVI cıkışına VGA adaptörü takıp görüntü alamadım
    3) Sürücüleri Yükledim Ama Pc Görmedi
    4) Bilgisayara Başka Ekran Kartı Takıp Sürücüsünü Yükledim Problem olmadı
    5) Full HD LCD ye Takıp HDMI kablosuyla Görüntü Alamadım
    6) Biostan Ayarları Kontrol Ettim

Kısacası yapmadıgım şey kalmadı.

Yarın Exa Yı arayıp Böle Böle Sölicem iade etmeyi düşünüyorum..

Anakart desteklemiyor olabilir mi sizce Focxcoon Anakart Kullanıyorum PCI-Exprees

servise gönder hocam başka çare yok gibi.......

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.