Şimdi Ara

Ekran kartım hata veriyor. PC kitleniyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son 2-3 gündür oynadığım online bir oyuna girdikten 5, bilmedin 10 dakika sonra bir takılma meydana geliyor 3-4 saniyelik ve ardından aşağıda resmini koyucağım hatayı alıyorum. Hatayı aldıktan bi süre sonrada önce fare dışındaki herşey ardından farede kitleniyor ve n'yaparsam yapıyım tepki vermiyip gel beni resetle diye bağırıyor alet. Son bikaç saattirse iyice coştu. 5dk içinde direk kitleniyor hiç hata vermeden. Acaba oynadığım oyundan dolayımıdır diye düşündüm (öyleyse çözünürlüğü falan düşürürüm bi sürelik önlem olarak) ama CS ye girdiğimde anladımki sorun başka gene hata altım yani. Öncesinde butür hatalar alıyordum ama tek tük grafik cümbüşü olan yerlerde. Artık paso hata o_O Şunuda ekliyim, CS ye girerken daha oyun başlamadan harita indirirken bu hatayı aldım.

Ekran kartını güncelledim ama sorun aynı.

http://img297.imageshack.us/i/adszjw.jpg/

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenotr -- 1 Ekim 2009; 19:38:54 >

• Güncellemişsiniz ama yine de ekran kartı driver hatası gibi görünüyor.. Everest ile ekran kartı sıcaklığınızı kontrol edin, aşırı ısınıyor olabilir.
  • Programı elimde ancak neye nasıl bakılır, ney neydir bilmediğim için hiçbişey anlıyamam.:D Çözüm yolları hakkında bilgi verirseniz sevinirim
  • Güzel açıklıcak biri lazım hadi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.