Şimdi Ara

Ekran kartım mı yandı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıda eklediğim fotodaki gibi bazı uygulamalarda yaşıyorum sebebini bilmiyorum alt tab yapıp tekrar açtığımda geçiyor ama korkutuyor beni başta ekranım sorunlu sandım ama ss alabildiğime gore ekranda sıkıntı yok. Ekran kartın yanmış olabilir diye duydum bir arkadaştan anlayan yaşayan var mı bu durumu şu ana kadar sadece operada ve lol clientte yaşadım bu durumu.

Ekran kartım mı yandı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ekran kartının ramler cortlamış maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Del Murder kullanıcısına yanıt
    Ne yapabilirim düzeltmek için

• Ekran kartından olsa herşeyde yapardı. Temiz bir format atıp ekran kartı sürücüsünün en güncelini kur. Yine olursa bir önceki sürücüyle dene.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Ya oyunlarda falan hic olmadi daha ama yavas yavas diger uygulamalarda da yapiyo cok nadir oluyo ama hemen gelip gidiyo bazen kaliyo assagiya indirip tekrar acinca uygulamayi geciyo

• Ekran kartının bellekler gitmek üzere. overclock varsa default ayara getir yada daha da düşüğe alıp dene bakalım.
  • Ekran kartım mı yandı?

Bende de aynısı oldu.3 4 gün önce fm 2019 da takım simgelerinde vs görüntü bozukluğu oldu. Format attım.Format attıktan sonra fm 2019'da aynı sıkıntıyı yaşadım.Bugün de LoL'de oldu.LoL'de istemcide takılma yaşandığı anlarda meydana geldi.HOİ4 , F1 gibi oyunlarda veya tarayıcıda gezinirken herhangi bir sıkıntı yaşamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • u7er88 U kullanıcısına yanıt
    Sorun ne sence bi fikrin var mı donanımla alakalı bi sey var midir ekran kartima bi sey oldu diye korkuyorum

• u7er88 U kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl korkuç görüntü, arkanı dönünce psikopat seri katilde görüyormusun

• fanfinifi F kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum, keşke bilsem. Şunu yapıcam gtx 1050 yi devre dışı bırakıcam.Intel ekran kartında da oluyor mu bakıcam

• Bellek frekanslarını düşürerek kullan. Bellekler ben gidecem abi diyor. Ekran kartının harici beslemesi var mı? modeli ne? Eskiden ati 2600xt vardı düşük frekans bios editleyip yüklemiştim.
  • turkuazim kullanıcısına yanıt
    Laptop kullaniyorum gtx 1060

• İlk önce gtx 1050 yi devre dışı bıraktım ve entegre grafik kartı ile fm ye girdim bir sıkıntı olmadı.Sonra gtx 1050'yi aygıt yöneticisinden sürücünün eski güncelleştirmesine döndüm.2-3 saat fm oynadım, 3-4 saat LoL oynadım bi sıkıntı olmadı
  • İlginç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.