Şimdi Ara

Ekran Kartım Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartım nasıldır? Satıp r9 270 veya r7 265 almalımıyım? Satıp üstüne para ekleyip almaya değer mi? Kaç yıl daha gider 1080p ultrada ekran kartım? Genel olarak açıklarsanız sevinirim.

Asus HD7850 2GB 256 BIT V2

Ayrıca sistemim nasıl? Mart ayında aldım bu sene.

Amd Fx6300
    Corsair 200r
    Gskıll 4 gb 1600 mhz
    Asus M5A97 LE R2.0
    500 gb hdd
    Asus HD7850 2GB 256 BIT V2

Genel olarak nasıl sistemim var?

• Ekran kartın sistemine göre zaten iyi diyebiliriz.R7 265 7850 ile aynı kart ki R9 270 bile alsan çok bi fark olmaz.Boşuna masraf olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arno.mdr -- 19 Ekim 2014; 11:38:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arno.mdr

Ekran kartın sistemine göre zaten iyi diyebiliriz.R7 265 7850 ile aynı kart ki R9 270 bile alsan çok bi fark olmaz.Boşuna masraf olur.

+1 cok hakli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki sistemim orta seviyemi yoksa giriş seviyesimi? Genel olarak sistemim nasıl?
  • Güncel.
  • orta seviye.4gb daha ram ekleyebilirsin illa para harcayacam sisteme diyorsan.
  • 4gb ram
    SSD disk
    Bide işlemci soğutucusu alırsan mis gibi olur en azından şekillendir sistemi kasa fanı falan al hava sirkülasyonu için ne kadar soğuk o kadar iyi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ram ile monitör alacağım orası kesin zaten. Ayrıca Blizzard t2 mini soğutucum var.
  • cyclone1289 C kullanıcısına yanıt
    Sistem güzel iş görür ram 8 yapılabilir Onun haricinde Bir SSD takviyesi falan yapılabilir Bana göre 7850'den geçilecek kart R9 280'den aşağı bir kart olmamalı.
  • ram eklesen daha iyi olur bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.