Şimdi Ara

Ekran kartımı bozmuş olabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Son zamanlarda bilgisayarımın oyunlardaki performansında çok çok çok ciddi bir düşüş var.
    Bundan aylar önce full ayarlar da 200 fps oynadığım oyunu , her şey en düşükte 40 - 50 fps arası oynuyorum.
    Benden daha düşük sistemli arkadaşlarım benden fazla performans alıyorlar.
    Ekran kartını söktüğüm güne kadar herşey güzeldi. Farklı bir bilgisayarda denemek için ekran kartını söktüm ve performans düşüşü geri taktığımda başladı. Bu kadar düşmüyordu ama fark ortadaydı yine de. Geçtiğimiz bi kaç hafta içinde performanst düşüklüğünden rahatsız olup GTX 750 TI takmayı denedim. Performans güzeldi. Sistemimin psu su karta yetmediği halde. 750 ti ı çıkartıp kendi kartımı taktığımda artık hiç performans alamıyordum. FPS 40 lara düşmeye başlamıştı. Sorun ne olabilir ? Ekran kartını temizlerken çıkartırken yada tatarken pimlerine zarar vermiş olabilir miyim ? Driver normal kart çalışıyor bilgisayar görüyor. Sadece performans yok. Anakartın ekran kartı soketine zarar vermiş olabilir miyim ?

Sistemim;
    Intel i5 750 @2.67
    HD 5750 1GB 128bit DDR5 (HD6510 benden çok çok daha fazla performans alıyor.)
    6gb ram 1333 mhz
    anakart- MSI MS-7588

Şimdiden teşekkürler. Bu arada bahsettiğim oyun League of Legends.

EDIT: psu 240 watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bazoski -- 6 Kasım 2015; 17:23:31 >

• Bazoski B kullanıcısına yanıt
    biosu sıfırlayın pcyi formatlayın düzelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.