tskr ederim önerin icin.Ben bu Hd3870 i arkadasımda gördüm son cıkan oyunlarda gayet iyi performans alıyordu 4830 da aynı performansı werirmi
Öncelikle FEEL'in PSU'larına güvenmemek lazım. Bence o PSU'ya değil HD4850, HD4830 bile emanet etmemek gerekir. Ama diğer bileşenleri gözönüne alınca da en mantıklı seçim HD4850-9800GT-HD4830 olur sizin için.
Hatta Bütçe elveriyorsa GTX260 alabilirsiniz ama PSU ihtiyacı gitgide artacaktır. Seviyeyi yükselttikçe.
ya psu ekran kartı ikisine 250 verebilirim birde su an bendeki ekran kartını elden cıkarmak istiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: MÜŞAVİR
Öncelikle FEEL'in PSU'larına güvenmemek lazım. Bence o PSU'ya değil HD4850, HD4830 bile emanet etmemek gerekir. Ama diğer bileşenleri gözönüne alınca da en mantıklı seçim HD4850-9800GT-HD4830 olur sizin için.
Hatta Bütçe elveriyorsa GTX260 alabilirsiniz ama PSU ihtiyacı gitgide artacaktır. Seviyeyi yükselttikçe.
AMD 6000'de GTX260 darboğaz yapmaz mı? Ben yapar diye almamıştım
quote:
Orjinalden alıntı: bball
ya psu ekran kartı ikisine 250 verebilirim birde su an bendeki ekran kartını elden cıkarmak istiyorum
Mevcut kartınızı 50-55 liraya satabilirsiniz. Bu durumda bütçe 300 lira olur.
Orjinalden alıntı: Cqr24 AMD 6000'de GTX260 darboğaz yapmaz mı? Ben yapar diye almamıştım
AMD 6000 darboğaz yapacağı yerler kuvvetle muhtemel olacaktır. Ama yinede Daha düşük bir ekran kartından ortalama olarak daha iyi performans verir. İşlemciye bir miktar o/c yapılırsa daha da iyi olur.
quote:
Orjinalden alıntı: Cqr24
quote:
Orjinalden alıntı: MÜŞAVİR
yapar ayrıca o psuya gtx 260 yüklemek hiç doğru değil bence psu+Kart ara sen ..
250 tl psu+ kart için az arkdaşım biraz daha ekle en az bir 300 yap ..
müşavir arkadaşım bu paraya dedigin mantıklı gibi 460 watt yeter herhalde degil mi
dedigim gibi su an icin verebilecegim max miktar 250 +ekran kartım birde bosta duran 2*1 gb 800 mhz ram var onları elden cıkarırım beklersem ancak okul açıldıktan sonra
quote:
müşavir arkadaşım bu paraya dedigin mantıklı gibi 460 watt yeter herhalde degil mi
Yeterli olur 460W önerdiğim/iz kartlara.
quote:
dedigim gibi su an icin verebilecegim max miktar 250 +ekran kartım birde bosta duran 2*1 gb 800 mhz ram var onları elden cıkarırım beklersem ancak okul açıldıktan sonra
yapar ayrıca o psuya gtx 260 yüklemek hiç doğru değil bence psu+Kart ara sen ..
250 tl psu+ kart için az arkdaşım biraz daha ekle en az bir 300 yap ..
Şuan gerek yok istediğim oyunu istediğim şekilde oynuyorum. GTX260'ile benim kartım arasında 20fps fark bile yoktur genel olarak oyunlarda. Gerçek 400w powerla GTX260 çalıştıranlar var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme