Şimdi Ara

ekran kartımı rammi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha öncede bu konuyla ilgili bişeler sormuştum ama aradığım cevabı bulamadım. sorun şuydu: p3 800mhz 64mb ekran kartı 393mb ram olan bi pc de çok rahat age of empires3 oynarken. p4d 2.8ghz 256 paylaşımlı ekran kartı(Intel GMA 3000) 1gb ram olan bi pcde niye fifa 2004 te bile görüntüler kesik kesik ilerliyor. altı üstü paylaşımlı gibi bir cevap yazmayın çünkü paylaşımlı olmasına rağmen teknik özellikleri diğer karttan çok çok iyi. ayrıca daha kötü bi paylaşımlı ekran kartında bile pes4-5 oynanabiliyorken bukartta neden fifa 2004 bile oynanamıyor.
    bu iş beni delirtti ama baya bi araştırma yapmış oldum. görüştüğüm birkaç teknik servis elemanı ramden kaynaklanaileceğini söylüyor. sizin bu konuda bir fikriniz varmız. görüşlerinizi bekliyorum. hepinize teşekkürler.

• 1 gb ramin var daha ne olsun olay ekran kartinda paylasimli ekran kartindan hayir gelmez 256 mb olmasi seni yaniltmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Versalid -- 8 Nisan 2007; 11:31:10 >
  • Intel GMA 3000 ekrana görüntü vermekten (2d) başka işe yaramaz.. paylaşımlı olan gf6100 falan olsa bişeyler yapabilir belki..
    ramden kaynaklamsı ram in bozuk olması halinde mumkundur yoksa fifa2004 e 1gb ram yeter.
  • kardeş sen ekran kartında sorun yok diyon ama şöyle söylim.bende fx5500 var ve 512ddr333 ram var fifa2004 oynamadım ama 2007(en son çıkan buydu heralde) de sorun çıkarmadı 1024 çözünürlükte kalite ortaydı heralde hatırlamıyorum sadece 3-4 maç yaptım.pes 6 da en az 100 maç yaptım.onda da 1024 çözünürlükte orta ayarda oynuyorum.full grafik bile açabiliyorum ama biraz kasıyor,haliyle.
    yani demem o ki eğer teknik bi arıza yoksa o ekran kartından bi cacık olmaz.ben 512 ram ve fx 5500(256mb-128 bit) le daha iyi performans olıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 8 Nisan 2007; 12:30:26 >
  • s@ngoku kardeşim bende senin gibi bir çok örneğini gördüğüm için birçok kişiyle görüştüm. bana ramde problem varsa olabileceğini söylediler. çünkü ekran kartının çekirdek hızı, bellek hızı ..vs herşeyi diğer pcden daha ii olmasına rağmen bu sorun oluyo.bende onun için aradığım cevabı bulamıyorum.
  • KUVVETLE MUHTEMEL PAYLASIMLI OLMASINDAN KAYNAKLANIR KARDES...
  • peki bana paylaşımlı ekran kartının performansının neden daha düşük olduğunu söyleyecek biri varmı?? hangi özelliklerinden dolayı performansı düşük.adına paylaşımlı dediğimiz için mi??
  • galiba sonunda sorunu çözdüm.1 aydır uğraşıyodum. ve sorun ramden kaynaklıydı. 1gb 667mhz ram kullanıyordum fakat bios ayarlarında 533 olarak ayarlanmıştı. onu değiştirip 667 yapınca bir sorun kalmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.