Şimdi Ara

Ekran Kartımı Yükseltmem Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP Pavilion g6-1102 st bilgisayarım var geçen sene 2012 de aldım 800 tl civarına sıfır aldım.şöyle bir şikayetim var grafigim berbat ayıptır söylemesi bi site var hani oyunları kaldırıyormu diye başı system belkı reklam yasaktır dıe adını vermıyorum ordan fıfa 2007 ye bile baktıgımda mınımum kaldırıyor buda beni tabi üzüyor resimlerde gördügünüz gibi PC'm böyle birde birsey daha dicem dediğim system sitesinde bazen 64mb dio ekran kartın var bazen 1.2GB diyor onuda pek anlamadım bunu bir şekilde yükseltmek istiyorum ALLAHINI seven yardım etsin şimdiden saolun tşk ederim efendm....
     Ekran Kartımı Yükseltmem Lazım Ekran Kartımı Yükseltmem Lazım Ekran Kartımı Yükseltmem Lazım Ekran Kartımı Yükseltmem Lazım Ekran Kartımı Yükseltmem Lazım Ekran Kartımı Yükseltmem Lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fail63 -- 10 Nisan 2013; 23:10:31 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_35949583/tm.htm

Forum kurallarını okuyarak konu başlığınızı revize edin...
  • Guzel arkadasim 800 tl verdigin urunden beklentin nedir boyle? ben bir notebook begendim arkadas icin 4200 tl pro notebook olarak geciyor. Hani ne kadar ekmek o kadar kofte. 800 tl aldigin aletten beklentin windows acsin ofis acsin internete girsin. Dahasini beklemek hata.
  • kardes konu ıyımı aldım kotumu aldım değil isterse 2000tl ye almıs olim bunu nasıl yukseltebılırız yukselırmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sistemim için ekran kartı tavsiyesi
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.