Bildirim
Ekran kartımın gerçek boyutu ne?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kartın kendi belleği 512 MB hocam. 2 GB a paylaşımlı olarak yükseltseniz bile hiçbir faydasını görmeyeceksiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ViperSRT
Kartın kendi belleği 512 MB hocam. 2 GB a paylaşımlı olarak yükseltseniz bile hiçbir faydasını görmeyeceksiniz.
dxdiag'da neden 2 gb gözüküyor? ekran kartı modelini doğru algılamış. Eski ekran kartım 2 gb idi ama anakart yandı -
Wddm 1.1 yazıyor sağda dikkat ederseniz. İşte o teknoloji sayesinde sistem raminden 1.5 gb aktarıyor. Ondan 2 gb görünüyor. Oyunda 512mb üstüne çıktımı ordan yardım alıyor ama genellikle sistem rami daha yavaş çalıştığı için pek bir faydası olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rokie T
Wddm 1.1 yazıyor sağda dikkat ederseniz. İşte o teknoloji sayesinde sistem raminden 1.5 gb aktarıyor. Ondan 2 gb görünüyor. Oyunda 512mb üstüne çıktımı ordan yardım alıyor ama genellikle sistem rami daha yavaş çalıştığı için pek bir faydası olmuyor.
Anladım hocam sağol. Yakın zamanda radeon hz 6570 almayı düşünüyorum zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X