Şimdi Ara

Ekran Kartına Kendi Kendine yük biniyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dakikada bir fan sesi yükseliyor bi bakıyorum gpu aktivite %40 olmuş ne oyun açık ne birşey yalnız güç tüketimi %0

Catalyst kontrol ediyorum. bazen %0 bazen %40 %40 yükte sıcaklık 40 oluyor sonra yük aniden azalıyor 29-31 arası gidip geliyor.

Gpu ne kasıyor olabilir Pc yeni format attım ve yazılım 13.1

• Peki sıcaklıklar artıyor mu bu durumlarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zarathos91

dakikada bir fan sesi yükseliyor bi bakıyorum gpu aktivite %40 olmuş ne oyun açık ne birşey yalnız güç tüketimi %0

Catalyst kontrol ediyorum. bazen %0 bazen %40 %40 yükte sıcaklık 40 oluyor sonra yük aniden azalıyor 29-31 arası gidip geliyor.

Gpu ne kasıyor olabilir Pc yeni format attım ve yazılım 13.1

banada öyle bişey olmuştu ama bende %100 yük altındaydı. biraz araştırdım pc ye truva atı bulaşmış kasperle taradım buldu sildi şimdi sorun yok.
  • Boşta 29C Olan Gpu bi anda kendi kendine %40 yük biniyor Güç %0 40 C Oluyor.

Pc yeni format atıldı virüs ihtimalını düşünmüyorum.
  • beyler yardım %50-%47 yük biniyor aniden virüs yok 46-48C bulmaya başladı yardım lütfen.
  • Avira antivirüs yüklüyse o kullanıyordur. Bende yüklü ama emin değilim onun kullanıp kullanmadığını.. Google chrome da kullanıyor bazen. Bu saydıklarım en fazla 3 derece arttırıyor tabi.
    Spor oyunlarından birni yükleyince de böyle bir şey oluyormuş. Yüklü oyun var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 6 Nisan 2013; 21:10:52 >
  • Antivirüs yoksa çabuk kalitelisinden bitane kur tarat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet beyler gpu-z programını kurdum ve görev yöneticisi açık tuttum. Gpu yük biniyorsa büyük ihtimal cpu yük biner hesabıyla dikkatlice kontrol ettim

Pando Network adında bir programmıs sanırım sildim sorun düzeldi bu sorunu yaşıyan varsa Pando Network adlı program pc'sinde yüklü mü kontrol etsin.

Sorun çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.