Şimdi Ara

Ekran kartına yüklenince DPİ girişinden gelen cızırtı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte 3060 ti kullanıcısıyım. Kartın dpi girişinden oyuna vs girdiğimde karta yüklenince. ses geliyor videodaki gibi. Eğer kabloyu hafif oynatırsam ses kesiliyor.

Bunun sebebi ne olabilir yeni bir kablo sipariş verdim ancak kartla ilgili bir şey olabilir mi acaba ?

Bunu söyleme nedenim; Önceki ekran kartım 5700xt idi aynı kablo ile ondan ses gelmiyordu.

Güncelleme : HDMI kablosu ile denedim yine aynı ses geliyor. Ekran kartını elimle az itince ya da kabloyu itince ses kesiliyor.

Edwar D. Newgateyoutube
    3060 Tİ DP CIZIRTI SESİ
    https://www.youtube.com/watch?v=jnJIAet1xzM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KararanBitki -- 9 Kasım 2021; 22:54:24 >

• fan sürtme sesi olabilirmi hocam karti kastirinca kesiliyor, ses varken elle fanlari durdurum denermisiniz

• MrWest kullanıcısına yanıt
    Çözdüm hocam 2. Vida ile kartı daha da sıkı takınca problem çözüldü ama hdmi kablosunu belirli bir açı ile tutunca yine ses geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fanlari kontorl edin , fanlardan deilse garantiya göndersen iyi olur

• MrWest kullanıcısına yanıt
    Tam anlayamıyorum, 2. Vida ile sıkıştırınca ses çok azaldı ama örnek veriyorum kartın sıcaklığı düşerken fanların devri de düştüğü anda sanki yine bir cızırtı var çözemiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.