Şimdi Ara

Ekran kartından sonra sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ben yeni AMD Radeon 6670 ekran kartımı alıp driver ini kurduktan sonra realtek ses kartı yazılımında 2, 4, 6, hoparlör seçeneklerinde 6 gitti ve 2 hoparlör pasif duruma düştü.. Yani 4 hoparlör görüyor şu an.. Daha sonra yeni monitör aldım AOC E2357FM HDMI ile bağladım bu sefer ses sisteminden hiç ses gelmiyor.. Monitörün kendi hoparlörlerinden ses geliyor ama ses sisteminden ses alamıyorum.. Bu durumu nasıl düzeltebilirim.. Sanırım ekran kartı ayarları ile ilgili.. Yardım lütfen...

• Yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar..
  • ekran karti ayarlarindan ses kartini duzeltemezsin yok bu tip ayarlar.ekran karti uzerinde ses karti var hdmi uzerinden baglarsan monitorden ses alirsin.hoparlorlerinden ses almak istiyorsan denetim masasi / donanim ve ses / ses / amd hdmi output ve speaker goreceksin speaker'e sag tikla varsayilan aygit diye sec ses hoparlore gecer.
  • saol dostum düzeldi şuan ses.. Ama realtek te hala 4 hoparlör görüyo onu anlamış değilim..
  • HDMI ses arayüzü ile ilgili yapılanma yapmış olabilir Amd kartın. Catalyst Control Panel'den Hdmi veya dijital ses ayarlarına bir göz at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.