KARTLARIN GENEL ÖZELLİKLERİ ZOTAC GTS 250(256Bit) 512MB DDR3 TV DVI 16X Grafik İşlemcisi :GeForce® GTS 250 Bellek :512MB GDDR3- 2200MHz Bus yapısı :PCI Express 2.0 x16 - 256-bit İşlemci hızı :738 MHz RAMDAC :400Mhz Standartlar :Microsoft DirectX 10, OpenGL 2.1, Bileşik Gölgeleme Modeli 4.0 Maks. Çözünürlük :2560 x 1600 İşletim sistemi :Windows 2000 / XP / Vista Uyumlu TV çıkışı :HDTV / S-Video / Composite Out(adaptör ile) 2. VGA çıkışı :2xDVI-I
Gigabyte 1 Gb GTX460 256Bit GDDR5 Pci.Exp 16X GV-N460OC-1GI Ekran Kartı • Powered by NVIDIA GeForce GTX 460 GPU • PCI Express 2.0 desteği • Microsoft DirectX 11 and OpenGL 4.0 support • 256bit bellek veriyona sahip 1GB GDDR5 dahili bellek • Supports NVIDIA PureVideo® HD technology • Features Dual link DVI-I*2 / mini HDMI with HDCP protection
Yongaseti • NVIDIA GeForce GTX460 Çekirdek Saat Hızı • 715 MHz (std 675MHz) Bellek Saat Hızı • 3600 MHz Bellek • 1GB Bellek Veriyolu • 256bit Bellek Tipi • GDDR5 Kart Ölçüleri • ATX Grafik Arayüzü • PCI-E 2.0 D-SUB • Var (Adaptör ile) TV-Çıkışı • Yok DVI bağlantı noktası • Var VIVO (Video Giriş/Çıkış özelliği) • Yok Çoklu görüntü desteği • Var Shader Clock • 1430 MHz Maximum Digital Resolution • 2560x1600 Maximum VGA Resolution • 2048x1536
Alttaki kartı alabilirsiniz, eski ekran kartınıda çok iyi fiyata satıyorsunuz fakat alacağınız ekran kartını tam performansta kullanmak için işlemcinizi 3ghz üstüne çıkartmanız iyi olur, eğer yoksa ekran kartı yanına işlemci soğutucuda alabilirsiniz.
Alttaki kartı alabilirsiniz, eski ekran kartınıda çok iyi fiyata satıyorsunuz fakat alacağınız ekran kartını tam performansta kullanmak için işlemcinizi 3ghz üstüne çıkartmanız iyi olur, eğer yoksa ekran kartı yanına işlemci soğutucuda alabilirsiniz.
neden 3 ghz işlemci ekran kartına yetişmeyeceği için mi öyle söylediniz anlamadım. evet bide zaten normal şartlarda quad işlemciler biraz fazla ısınıyor stock fanı değiştirmeyi düşünüyorum. sizin verdiğiniz xigmatek fiyatı uygun geldi tavsiye ettiğinize göre iyi birşey sanırım. iyi sogutması yanında biraz da sessiz olmasını istiyorum açıkcası stock fan canıma okuyor cunku oyunlarda 2000 rpm nin altına pek düşmüyor:(
Tavsiye ettiğim HD6850 hem pcb olarak hemde soğutma olarak alternatiflerinden daha iyi bir modeldir, Nvidia'da Gtx460 karşıt model olabilir fakat MSI Talon Hawk dışında hem gtx460 tavsiye etmem gerçi fiyatı yüksek, hemde yakın zamanda Gtx560 çıkacağı için Gtx460 üretimi son bulup fiyatında düşüş olacaktır, şimdiki fiyatından bu modeli almak bir nevi sizi zarar uğratacaktır, yani bu fiyattan en iyi seçim önerdiğim kart olacaktır. İşlemci soğutucu f/p olarak çok tercih edilen, overclock dışında sadece sessizlik için bu modelleri alıp kullananlar bile var aklınız kalmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: damn2u
Tavsiye ettiğim HD6850 hem pcb olarak hemde soğutma olarak alternatiflerinden daha iyi bir modeldir, Nvidia'da Gtx460 karşıt model olabilir fakat MSI Talon Hawk dışında hem gtx460 tavsiye etmem gerçi fiyatı yüksek, hemde yakın zamanda Gtx560 çıkacağı için Gtx460 üretimi son bulup fiyatında düşüş olacaktır, şimdiki fiyatından bu modeli almak bir nevi sizi zarar uğratacaktır, yani bu fiyattan en iyi seçim önerdiğim kart olacaktır. İşlemci soğutucu f/p olarak çok tercih edilen, overclock dışında sadece sessizlik için bu modelleri alıp kullananlar bile var aklınız kalmasın.
işlemci sogutucusuna baktım izmir bornova vatanda varmış önümüzdeki haftasonu gideceğim oraya büyük ihtimal onu alacağım. ama ekran kartıyla ilgili hala kafama takılanlar var. tamam madem hd6850 de bu kadar f/p olarak sizce uygun o zaman bana bide marka verebilirmisiniz. yani aynı gpuyu kullanan bi dünya kart modeli var ben bi kaçtane buldum fiyatları aşağı yukarı aynı başka bi site de önerebilirseni sevinirim.
HD6850 olarak Gigabyte windforce modeli en iyi seçim olacaktır, baştada dediğim gpu aynı fakat pcb kalitesi, referans tasarım olmayışı ve soğutması diğer modellerden çok daha iyidir.
Vatanbilgisayardan alma zorunluluğunuz var ise o model daha stoklara girmemiş, bu durumda kartı alacağınız zamana kadar Gigabyte modeli stoklara girmezse alttaki XFX modelini alabilirsiniz, f/p olarak iyi bir seçim olacaktır.
HD6850 olarak Gigabyte windforce modeli en iyi seçim olacaktır, baştada dediğim gpu aynı fakat pcb kalitesi, referans tasarım olmayışı ve soğutması diğer modellerden çok daha iyidir.
Vatanbilgisayardan alma zorunluluğunuz var ise o model daha stoklara girmemiş, bu durumda kartı alacağınız zamana kadar Gigabyte modeli stoklara girmezse alttaki XFX modelini alabilirsiniz, f/p olarak iyi bir seçim olacaktır.