Şimdi Ara

ekran kartını kurarken hata mesajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bilgisayarımda bi sorun var ama anlamadım gitti devamlı kullandıgım ekran kartı cd'sini formattan sonra kurmak istedigimde alttaki hatayı alıyorum ne yapmam lazım acaba pc donmaya başladı iyice yardımlarınızı bekliyorum kolay gelsin ayrıca dogru yere açmışımdır inş konuyu yanlışsa özür dilerim

NVIDIA kurulum programı mevcut donanımınızla uyumlu bi sürücü bulamadı kurulum program şimdi kapanacak

• ekran kartın ne?
    daha güncel bi driver yüklemeyi dene
  • valla markasını bilmiyorum MSI diye bişiy yazıyor ama kasayı açıp bakmam lazım. ayrıca hocam devamlı kullandıgım cd neden böle yaptı acaba?
  • Önce Program ekle kaldırdan Nvidia ile ilgili olan program varsa kaldır.
    Daha sonra Aygıt yöneticisinden ekran kartını seçip sürücülerini sil ve sistemden kaldır.
    Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatıp kurmayı bir dene.
    Belki düzelebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kjetlee

Önce Program ekle kaldırdan Nvidia ile ilgili olan program varsa kaldır.
    Daha sonra Aygıt yöneticisinden ekran kartını seçip sürücülerini sil ve sistemden kaldır.
    Belki düzelebilir.

baktım ama Nvidia ile ilgili hiç bişiy yok arkadaşım nasıl yapcaz anlamadım gitti
  • Kolay gelsin.

Yeni bir işletim sistemi mi kurdunuz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: srkn

Kolay gelsin.

Yeni bir işletim sistemi mi kurdunuz???

yok üstadım ya bişiy falan kurmadım format attım hepsi okadar xp pro.
  • Anakart sürücülerini yüklemeden mi ekran kartı sürücüsü yükledin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

Anakart sürücülerini yüklemeden mi ekran kartı sürücüsü yükledin.

valla hocam bilgisayarı alalı bir sene olcak aldıgımda verdikleri cd iki adet biri ekran için digeri ses başkada bişiy yok devamlıda aynı şekilde uyguluyordum sorun yokdu bi ara yavaşlama vardı bi bakıma götürdüm geldim ekran kartını ben kurdum sorun yok bi kaç zaman sonra bi formatta ben attım ekran kartını kurcam sorun var.hemen hemen derdimi anlattım arkadaşlar şimdi çare nedir acaba ne yapmam lazım herkez çok saolsun
  • Daha güncel bir driver yüklemeyi denemelisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcEmİ_AdMiN

quote:

Orjinalden alıntı: kjetlee

Önce Program ekle kaldırdan Nvidia ile ilgili olan program varsa kaldır.
    Belki düzelebilir.

baktım ama Nvidia ile ilgili hiç bişiy yok arkadaşım nasıl yapcaz anlamadım gitti

Aygıt yöneticisinde ( Masaüstü Bilgisayarıma sağ tık, Özellikller, Donanım, Aygıt yöneticisine gir )
    Ekran bağdaştırıcıları altında görünen ekran kartını kaldır. Sistemi yeniden başlat ve kurmayı bir dene...
    Olması gerekir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.