Bildirim
Ekran kartının fanı delirdi!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sök içindeki tozu al derim. bi sorun olmaz sadece kirlenmiş veya yongalar genleşmiş olabilir. -
bi sorun olmaz. bizim bilgisayardaki güç fanı da öyle yapıyordu. kalem sokup deşeledim, düzeldi;) -
KARDEŞ BÜYÜK İHTİMAL TOZDANDIR YADA ŞÖYLE YAP FANIN ORTA KISIMINDA ETİKET VAR ONU SÖK SONRA ORTASINDA Bİ MİL VAR O MİLİN UCUNA AZ Bİ GRES ÇAL DÜZELİR GERÇEKTEN BENİM BAŞIMADA GELMİŞTİ FANIN MİLİNİ YAĞLADIM DÜZELDİ. -
Soğuk nedeniyle de ilk açılışta fanlardan ses gelebiliyor. O tür sesleri genellikle kış aylarında duyabilirsiniz. Fan bir süre çalışıp ısınınca ses kesiliyordur. Büyük ihtimalle bir soruna yol açmaz. -
Aynı şey her sabah bende de oluyo..
Benim bilgisayarı değiştirmenin zamanı geldi heralde..
Aslında bi ekran kartı birde yeni bir anakart alsam süper olacak.
Birde işlemci..
Bu 3 özellik ne kadar tutar acaba..
İşlemci p4 core dou 2..
Ekran kartı Geforce 7200gt 256
Anakart.. walla anakart hakkında bilgim yok.. -
Tozunu temizle, sprey yağ bulabilirsen uygula, bulamassan makine yagıda olur. gres bu iş için uygun gelmedi sanki bana -
quote:
Orjinalden alıntı: barbariansss
bi sorun olmaz. bizim bilgisayardaki güç fanı da öyle yapıyordu. kalem sokup deşeledim, düzeldi;)
hehe
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X