Şimdi Ara

ekran kartının kondansatörleri patlamış, değişseler kart düzelir mi? (Düzelmedi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC'yi normal çalışır halde bıraktım. Ekran zaman aşımına uğradıktan sonra normal olarak sinyal kesildi ve görüntü gitti. Sonra tekrar PC'nin başına oturdum mausu güzelce salladım görüntü gelmedi. Resettir ekran kartını kurcalamaktır ramlerle oynamaktır çabaladım görüntü gelmedi. Sonra fark ettim ki pc normal şekilde çalışıyor. Hatta şöyle ki USB'den kullandığım wifi adaptörü hotspot programıyla interneti yaymaya devam ediyor. Ağdaki medya dosyalarını oynatıyor. PC'deki dosyalar dahil görüntülenip kurcalanabiliyor. Yine USB'den bir şey takınca malum ses duyuluyor ama görüntü yok. Bu PC'nin derdi nedir ya Hu? Mesajı telefondan yazıyorum imla hatalarını ukalaca düzeltiyor. PC'nin falan büyük yazılmış olması itici gelmesin sizlere. Kadir geceniz hayrolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _hijack_ -- 7 Ağustos 2013; 4:54:55 >

• ekran karlosunu kontrol et kardeş sonra ekran kartını kontrol et sök tekrar tak
  • Kontrol ettim başka bir kabloyu da denedim. Ve diğer görüntü çıkışını da kullanarak görüntü almaya çalıştım bana mısın demiyor. Şunu belirteyim uzun zamandır güç kaynağından kaynaklandığını düşündüğüm bir kapanma sorunu vardı. Cool startta kendi kendine kapanıyor elektriği kesip kasadaki elektrik boşalana kadar da açılmıyordu. Arada birde garip cızırtılar geliyordu. Bu, arızanın başka bir leveli olabilir mi? Yoksa ekran kartı mı gitti? Ekran kartının gitmesi PC'yi çalışmaz hale getirmez mi ki?
  • Up
  • Arkadaşlar kartın 3 kapasitörü gidik. Bu kart adam olur mu. Yok onlar yandıysa kartın başka taraflarıda kesin yanmıştır mı?
  • O Kart Bi işe Yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç kaynağının bozuk olduğundan şüpheleniyorsanız ilk başta onu değiştirin. Yeni kartı da yakabilir çünkü. Şu anki kart da gitmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _hijack_

Arkadaşlar kartın 3 kapasitörü gidik. Bu kart adam olur mu. Yok onlar yandıysa kartın başka taraflarıda kesin yanmıştır mı?

sadece kondansatörse olay tabiki düzelir. Yapman gereken patlak kondansatörlerin aynısından bulman gerekiyor kac Volt kac MikroFarat sa ona göre bul. Kendine bir havya temin et cıkart tak :)
  • Değiştim kondansatörleri ama çalışmadı. Eskiler 1000 uFlıktı 2200µFlık taktım, bulamadım buralarda Yalova'da oturunca pek kolay olmayor. Çalışmazlık bundansa bile önemli değil pek. Belki başka arkadaşlar okur da bir yararım olur düşüncesiynen yazayım dedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.