Şimdi Ara

EKRAN KARTININ KULLANILIP KULLANILMADIGINI NASIL ANLARIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Sistem topladım kendime kendi bildiğim kadarı ile. Sapphire nitro+ rx 590 special edition modeli koymuştum sıfır gelecekti kart. Sonra internette dolaşırken MSI GTX 1070 ti modeline denk geldim kutulu faturalı garantili hiç açılmamış jelatinli yazmış eleman 2400 e gittim onu aldım reklam işi yapıyorlarmış 2 adet almışlar ama render işi ile uğraştıkları için RTX 2080 e geçmişler öyle dedi. vatandan sorgulattım 10 ay garantisi var kartın ve faturası da mevcut onda bir problem yok. Kart sıfır diye gittim kutusu jelatinli ve kapalıydı üzerinde de sarı etiket mevcuttu kutu sıfır duruyordu ve zedelenme yoktu etikette yırtık olmadığı için Ben yırttım etiketi baktım içine dışına birşey dikkatimi çekti statik poşet açıktı yani bantlı değildi ve fanın üzerinde MSI'ın play hard, stay silent etiketi de yoktu. Ama kart jelatinliydi. Eve geldim kutu açılım videoları izledim farklı farklı yerlerden statik poşet hep bantlı olarak gördüm ve fanın üstünde play hard, stay silent etiketi vardı. Ayrıca kartta jelatinli değildi izlediğim videolarda. Kartı deneyemedim daha çünkü anakartım ve ramlerim gelmedi. Fotoğraf ekleyeceğim şimdi anlayan arkadaşlar bu kart sıfır mı değil mi bi yardımcı olabilir misiniz ?simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1013635/31e22706-4fb2-40d0-9860-985d51e0bdad.jpg[/simage]
    EKRAN KARTININ KULLANILIP KULLANILMADIGINI NASIL ANLARIM ?EKRAN KARTININ KULLANILIP KULLANILMADIGINI NASIL ANLARIM ?
    EKRAN KARTININ KULLANILIP KULLANILMADIGINI NASIL ANLARIM ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the blood -- 12 Nisan 2019; 0:30:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hani yemekleri dolaba koyarken üstüne jelatin gibi bişi çeker ya analarımız öyle yapmış satan adam .d %1500 kullanılmış umarım mining yapılmamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: encuni

hani yemekleri dolaba koyarken üstüne jelatin gibi bişi çeker ya analarımız öyle yapmış satan adam .d %1500 kullanılmış umarım mining yapılmamıştır.
    Peki bu jelatini bantı nasıl yapmış ? Acaba sarı bant falan

• Bundan emin olmazsın ayrıca o sarı bant jelatin fln çok rahat yapılacak şeyler sonuçda 2.el alınmış bi ürün ama merak edecek bişe yok sonuçda garantisi var çok fazla takmayın
  • the blood T kullanıcısına yanıt
    ekran kartı kutularında o bant olmaz zaten alakasız bir yazı var vatan garantisi varsa idare edebilirsin ama 2250 civarı msi 1070 ti ler mevcut piyasada sana kalmış kartı takıp ısı değerlerine bakman lazım anormalsa iade et
  • quote:

Orijinalden alıntı: f1rıncı

Bundan emin olmazsın ayrıca o sarı bant jelatin fln çok rahat yapılacak şeyler sonuçda 2.el alınmış bi ürün ama merak edecek bişe yok sonuçda garantisi var çok fazla takmayın
    Cevap için teşekkür ederim Benim üzüldüğüm nokta insanların dürüst olmaması ben oraya güvenerek gittim açıkçası Yazık gerçekten çok yazık.

• Keşke buraya önce sorsaydin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamla iletişime geçip geri ver. Kullanılmış kart.

• Arkadaşlar merhaba. hepinize cevaplarınız için çok teşekkürler. adamla konuştum iletişime geçtim ve onlarda kartın kullanılmış olduğunu bilmiyorlarmış. aldığın ve açtığın gibi kalsın bizde aldığımız yere göndereceğiz dedi. biz sana karşı çok mahcup olduk görüştüm yetkililerle ürünü iade edip paranı alabilirsin istersen paranı göndereyim şimdi akşamda kartı almaya gelirim dedi. gönderdi paramı iade etti. çok şükür bu şekilde kurtardık. evet keşke önce buraya sorsaydım amatörlük ettim. RTX 2060 almayı düşünüyorum sıfır olarak. GTX 1070 ti dan fps olarak daha iyi performans veriyor bu konuda ki önerileriniz nedir ?

Bunu al

• quote:

Orijinalden alıntı: JackSmoke

https://www.incehesap.com/inno3d-geforce-rtx-2060-twin-x2-gaming-ekran-karti-fiyati-41919/?gclid=Cj0KCQjw7sDlBRC9ARIsAD-pDFqMdXmLHctcA9WXJz8raChJyMoZLYix08kh9-strZ_fM-V7tn8RXd0aAuB3EALw_wcB
    Bunu al
    eyvallah hocam bakacağım. soğutma anlamında nasıldır ? inno3d çok performans beklememek lazım tabiki ama yinede iyi olduğunu duymuştum.

O soğutma kısmı hikaye dostum maks 2/3 derece fark ediyor kartlar tamamen aynı üstüne ejder koyup 300/500 TL fazlaya satıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: JackSmoke

O soğutma kısmı hikaye dostum maks 2/3 derece fark ediyor kartlar tamamen aynı üstüne ejder koyup 300/500 TL fazlaya satıyorlar.
    Doğru söylüyorsun bir yerde. RTX 2060 alıcam galiba. incelemelerine baktım performansı gayet hoşuma gitti.
  • poşet ben feykim diye bağırıyor yapımı kolay eminönü civarında her türlü malzemesi mevcut sadece takıp ısıtıyorsun ayrıca sarı banlarıda etiketçilerde bulabilirsin.

örnek video

edit:video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arfcmr -- 12 Nisan 2019; 16:38:51 >
  • Kartı nereden aldınız detaylarını pm den bana yazabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.