Şimdi Ara

Ekran kartıyla ilgili sorun yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni 2.el ekran kartı aldım oyunlarda FPS DROP yaşıyorum ve arada siyah ekran olup düzeliyor anlık yani ve gta 5 te high ayarlarda texture very high da 60 fps alıyorum sabit ekran kartım 88 90 derece oluyor bütün oyunlarda böyle oluyor ısınınca droplar oluyor nasıl çözerim yardım edebilirmisiniz rica etsem
    Sistemim şöyle
    Eski ekran kartım r7 370 2gb 256 bit
    yeni kullandığım ve sorun yaşadığım ekran kartım sapphire nitro rx 470 8gb
    işlemci: intel core i5 2500k
    ram: 12gb kingston 1333mhz ddr3
    anakart: intel h61 1155 ddr3
    power:600w

Not:The witcher 3 e girdiğimde bütün ayarları low a aldığım halde bile ısı değeri 88 90 oluyor çözemedim bi türlü :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolas3858 -- 11 Şubat 2019; 23:38:4 >

• Termal macun yenilemen gerekiyor bende yaşıyorum aynı durumu macun alıp temizlik yapıp takıcam sisteme sende detaylı temizlik yap kaliteli termal macun alıp uygula.
  • 88-90 derece çok yüksek bir sıcaklık. O sıcaklığa ulaşınca kasma, donma, performans düşüşü ve ekran kararması olası sonuçlar. Ekran kartı olduğu ve tahminimce fazla ısındığı için en kalitelilerden bir termal macunu al rx 470 diyorsun paraya kıy termal tavsiyem Cooler Master MasterGel Maker Pro al benim laptop da cayır cayır yanıyordu kullandıktan sonra bir kez olsun sorun yaşamadım ki 98 dereceleri görüyordu aşırı riskli bir durumdu yani. Eğer bunu alırsan etkisini hemen görürsün 1 hafta kullandıktan sonra da birkaç derece daha sıcaklık düşüşü yaşayacaksın ki bu çok daha iyi bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The-Undertaker

Termal macun yenilemen gerekiyor bende yaşıyorum aynı durumu macun alıp temizlik yapıp takıcam sisteme sende detaylı temizlik yap kaliteli termal macun alıp uygula.
    haklısınız sanırım temizlik yapıp termal macun uyguladım fakat aldığım termal macun çok dandikti ve su gibi akıyordu garip bi kıvamı vardı sanırım termal macundan teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KahveDüşkünü

88-90 derece çok yüksek bir sıcaklık. O sıcaklığa ulaşınca kasma, donma, performans düşüşü ve ekran kararması olası sonuçlar. Ekran kartı olduğu ve tahminimce fazla ısındığı için en kalitelilerden bir termal macunu al rx 470 diyorsun paraya kıy termal tavsiyem Cooler Master MasterGel Maker Pro al benim laptop da cayır cayır yanıyordu kullandıktan sonra bir kez olsun sorun yaşamadım ki 98 dereceleri görüyordu aşırı riskli bir durumdu yani. Eğer bunu alırsan etkisini hemen görürsün 1 hafta kullandıktan sonra da birkaç derece daha sıcaklık düşüşü yaşayacaksın ki bu çok daha iyi bir durum.
    haklısınız sanırım temizlik yapıp termal macun uyguladım fakat aldığım termal macun çok dandikti ve su gibi akıyordu garip bi kıvamı vardı sanırım termal macundan teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.