Şimdi Ara

Ekran Kartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu işe yıllarını vermiş biri olarak yazıyorum.Gelin şu Ekran kartı çöplüklerinden ve kazıklanmalardan kurtulalım.Nedir bu çılgınlıklar.Neymiş efendim şu çözünürlükte şu oyunu daha iyi oynarım bu çözünürlükte bu oyundan daha iyi performans alırım biliyorum PC severler ve Overclockcular üstüme çullanıcaklar ama arkadaşlar görünen köy klavuz istemez.Artık ülkemiz ekran kartı çöplüğüne döndü bazen yazıcıoğluna arkadaşıma uğruyorum günde kaçtane kart çöpe attıklarını onlar bile hesaplayamaz oldu.Kartlar piyasa 200-300-400-500 $ gibi çıkıyor bi kaç ay sonra yenileri gelip bunlar ya ikinci el olarak piyasa birdaha sürülüyor yada çöp olup kayboluyor yazık gerçekten.Ben yıllardır bilgisayarda oyunlar oynadım ama artık gına geldi.Burda ürün tanıtımı veya şunu bunu yapın demiçem ama lütfen bilinçlenin ve Bilgisayarlarımızı bu çıllgınlıklrdan kurtaralım.Bakıyorum NVİDA 8800GTs çıkartıyor ve en düşük olarak piyasaya 350$ gibi bir ücretle sürüyor ben karşıyım sizi bilmem bu kandırmacalara.He orta sekmente bir kart alırsınız eyvallah örneğin Ati HD2600XT yada NVİDA 8600-8500 GT v.s bu kartların ne eksiği var 8800GTs günümüz oyunlarını her ikiside çalıştırıyormu çalıştırıyor.Daha ne yani MHz daha mı fazla olsun eee ne olacak fazla olupta sakın overclockçular kızmayın ama sizde bu işten sıkıldınız adım gibi eminim.Arkadaşlar PC mizi daha verimli kullanabiliriz.Bir okula bir şehire ve hatta dünyaya çevirebiliriz ama bu gereksiz çılgınlıklarda kurtulalım.PCmizi Ramlarla işlemcilerle güçlendirelim.Ekran kartı almaktansa konsolu tercih ederim bu saatten sonrta artık yetişemiyoruz çünkü burası Türkiye.

• mantıklı bi düşünce ama.... işte insan oğlu neyaparsın hep daha iyisini istiyor egosu asla tatmin olmak bilmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Martıal

Arkadaşlar bu işe yıllarını vermiş biri olarak yazıyorum.Gelin şu Ekran kartı çöplüklerinden ve kazıklanmalardan kurtulalım.Nedir bu çılgınlıklar.Neymiş efendim şu çözünürlükte şu oyunu daha iyi oynarım bu çözünürlükte bu oyundan daha iyi performans alırım biliyorum PC severler ve Overclockcular üstüme çullanıcaklar ama arkadaşlar görünen köy klavuz istemez.Artık ülkemiz ekran kartı çöplüğüne döndü bazen yazıcıoğluna arkadaşıma uğruyorum günde kaçtane kart çöpe attıklarını onlar bile hesaplayamaz oldu.Kartlar piyasa 200-300-400-500 $ gibi çıkıyor bi kaç ay sonra yenileri gelip bunlar ya ikinci el olarak piyasa birdaha sürülüyor yada çöp olup kayboluyor yazık gerçekten.Ben yıllardır bilgisayarda oyunlar oynadım ama artık gına geldi.Burda ürün tanıtımı veya şunu bunu yapın demiçem ama lütfen bilinçlenin ve Bilgisayarlarımızı bu çıllgınlıklrdan kurtaralım.Bakıyorum NVİDA 8800GTs çıkartıyor ve en düşük olarak piyasaya 350$ gibi bir ücretle sürüyor ben karşıyım sizi bilmem bu kandırmacalara.He orta sekmente bir kart alırsınız eyvallah örneğin Ati HD2600XT yada NVİDA 8600-8500 GT v.s bu kartların ne eksiği var 8800GTs günümüz oyunlarını her ikiside çalıştırıyormu çalıştırıyor.Daha ne yani MHz daha mı fazla olsun eee ne olacak fazla olupta sakın overclockçular kızmayın ama sizde bu işten sıkıldınız adım gibi eminim.Arkadaşlar PC mizi daha verimli kullanabiliriz.Bir okula bir şehire ve hatta dünyaya çevirebiliriz ama bu gereksiz çılgınlıklarda kurtulalım.PCmizi Ramlarla işlemcilerle güçlendirelim.Ekran kartı almaktansa konsolu tercih ederim bu saatten sonrta artık yetişemiyoruz çünkü burası Türkiye.

Öncelikle ekran kartları hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacın var bahsettiğin 2600xt 8600gt 8500gt gibi 128bitlik kartlar ile oyunu çalıştırırsın ama istediğin çözünürlükte randımanlı ve full detaylarda güzel görüntüler ile oynayamazsın işte aradaki fark bu gidip ultra veya gtx gibi kartlar almaya bende karşıyım ama dediğin kartlar ile oyunun zevkine varabilmen mümkün değil 8800gts dediğin kart 700$ lık kartlar ile neredeyse aynı performansı veriyor birde 8800gt var fiyatı çok uygun ve performansı çok iyi ve verilen parayı kuruşuna kadar hak ediyor ve bu kartlar gereksiz değil ayrıca bana göre pc oyunları görüntü kalitesi olarak konsollardan daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 27 Ocak 2008; 11:33:09 >

• arkadaşım o senin düşüncen bizi düşüncene katmaya çağrıyosun bu güzel bir davranış ama parası olan adama işlemez bunlar mesela benim makinam oyunları kaldırsın bana yeter ama parası olan adam öyle demiyo neden daha iyi olmasındiyo ve alıyo yani bunun önüne geçemezsin gene de bu davranışın için seni tebrik ediyorum ama destekliyomuyum desteklemiyorum
  • ya böyle konular açılınca yok almayın, ne gerek var, alsak ne,almasak ne gibi şeyler çıktığında aklıma hemen Ecevit e ait şu söz gelir:tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya çalışmak lazım ve xt lerle 8600 lerle bu zevk yaşanmaz..
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: strikeforce

quote:

Orjinalden alıntı: Martıal

Arkadaşlar bu işe yıllarını vermiş biri olarak yazıyorum.Gelin şu Ekran kartı çöplüklerinden ve kazıklanmalardan kurtulalım.Nedir bu çılgınlıklar.Neymiş efendim şu çözünürlükte şu oyunu daha iyi oynarım bu çözünürlükte bu oyundan daha iyi performans alırım biliyorum PC severler ve Overclockcular üstüme çullanıcaklar ama arkadaşlar görünen köy klavuz istemez.Artık ülkemiz ekran kartı çöplüğüne döndü bazen yazıcıoğluna arkadaşıma uğruyorum günde kaçtane kart çöpe attıklarını onlar bile hesaplayamaz oldu.Kartlar piyasa 200-300-400-500 $ gibi çıkıyor bi kaç ay sonra yenileri gelip bunlar ya ikinci el olarak piyasa birdaha sürülüyor yada çöp olup kayboluyor yazık gerçekten.Ben yıllardır bilgisayarda oyunlar oynadım ama artık gına geldi.Burda ürün tanıtımı veya şunu bunu yapın demiçem ama lütfen bilinçlenin ve Bilgisayarlarımızı bu çıllgınlıklrdan kurtaralım.Bakıyorum NVİDA 8800GTs çıkartıyor ve en düşük olarak piyasaya 350$ gibi bir ücretle sürüyor ben karşıyım sizi bilmem bu kandırmacalara.He orta sekmente bir kart alırsınız eyvallah örneğin Ati HD2600XT yada NVİDA 8600-8500 GT v.s bu kartların ne eksiği var 8800GTs günümüz oyunlarını her ikiside çalıştırıyormu çalıştırıyor.Daha ne yani MHz daha mı fazla olsun eee ne olacak fazla olupta sakın overclockçular kızmayın ama sizde bu işten sıkıldınız adım gibi eminim.Arkadaşlar PC mizi daha verimli kullanabiliriz.Bir okula bir şehire ve hatta dünyaya çevirebiliriz ama bu gereksiz çılgınlıklarda kurtulalım.PCmizi Ramlarla işlemcilerle güçlendirelim.Ekran kartı almaktansa konsolu tercih ederim bu saatten sonrta artık yetişemiyoruz çünkü burası Türkiye.

Öncelikle ekran kartları hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacın var bahsettiğin 2600xt 8600gt 8500gt gibi 128bitlik kartlar ile oyunu çalıştırırsın ama istediğin çözünürlükte randımanlı ve full detaylarda güzel görüntüler ile oynayamazsın işte aradaki fark bu gidip ultra veya gtx gibi kartlar almaya bende karşıyım ama dediğin kartlar ile oyunun zevkine varabilmen mümkün değil 8800gts dediğin kart 700$ lık kartlar ile neredeyse aynı performansı veriyor birde 8800gt var fiyatı çok uygun ve performansı çok iyi ve verilen parayı kuruşuna kadar hak ediyor ve bu kartlar gereksiz değil ayrıca bana göre pc oyunları görüntü kalitesi olarak konsollardan daha iyi

İyi hoş yazmışsında kazıklanma isteğin varsa devam et ekran kartı bilgimi sorgulayamazsın bir bilgisayar mühendisi olarak.Arkadaşlar ben piyasayı çok iyi bilidiğim için ve belli bütçesi olan arkadaşlar için yazıyorum.Gitipde servetini bu saçma sapan egolara harcamasınlar.Ben burda gösterdiğim yol suçsa kabulum ama sizin düşüncelerinizee saygım var.Tamam belki 8600GT yerine 8800GTs almak daha mantıklı size göre bana göre hep kart almaktansa PS3almak daha mantıklı geliyor bilmem anlatabildimmi.Benim demek istediğim stndartlarda kart alın gitipde fazla uçmayın yani NewYorkta Gökdelen almayın.Yarıca Parası olana lafım yok birazda parası olmayanı düşünelim lütfen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.