Bildirim
ekran yazıları ve görüntüsünde bozulma sorunu
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sağ altta simgelerin olduğu yerin hemen sağında EN yazması lazım. onun üstüne tıklayıp TR yapın -
sağ alt köşede en tr yapın -
aradaşlar kusura bakmayın öyle birşey göremiyorum sağ altta yoktur o... -
Başlat çubuğuna sağ tıklayın > Araç çubukları > Dil çubuğu -
başlat menüsüne sağ tıkladığım zaman araç çubukları diye bişey yazmıyor... dil çubuğuda yazmıyor -
-
traydaki TR EN yazan dil çubuğunu;
denetim masası >> saat,dil ve bölgesel ayarlar >> bölgesel ayarlar ve dil
klavye ve diller sekmesi >> giriş dili değiştir
dil çubuğu sekmesi >> görev çubuğuna kilitle yaparak getirebilirsin
fakat bu işlem sorununa çözüm olmaz, yazma dilini değiştirir o... -
evet aynen öyle oldu dil çubuğu sağ alta getirdim şuan ama dediğin gibi bu sorunuma çözüm olmadı
çözüm nedir?? -
daha önce düzenli idi demişsin, muhtemelen daha önce yahoo araç çubuğu yoktu. araç çubuğunun solundaki çarpıya basarak onu bir kapat önce
standart ayarlarda menü çubuğu da aktif değil. çubuğa sağ tıklayıp menu bar ın işaretini kaldır
şimdi düzenli görünecektir
dil değiştirme olayına gelince.. bildiğim kadarıyla sonradan dil değiştirilemiyor. kardeşin muhtemelen farklı bir sürüm yüklemiş, sen de onu kaldırıp yeniden bir türkçe versiyon kurabilirsin
(araç çubuklarını elle kapatmak yerine;
tools >> internet options >> advanced >> reset
açılan pencerede 'delete personal settings' ile beraber >> reset de yapabilirsin...) -
arkadaşlar sağolun düzeni falan herşeyi çözdümde ama hala ingilizce.. heralde deiğiniz gibi kardeşim ing versiyonu falan yüklemiş olmalı... onuda çözseydim güzel olurdu...
teşekkürle...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X