Şimdi Ara

Ekrana bazen görüntü gelmiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar masaüstü bilgisayarımda, bilgisayarı açtığımda bazen monitöre görüntü gelmiyor, elektriği kesip tekrar tekrar açıyorum geliyor,
    Ekran kartımda felan sorun yok gibi görünüyor fanı felan çok iyi durumda, macun ve temizlik işlerini yaptım, acaba kasa içine şerit led çektim ondan mı sorun çıkarıyor, güç kaynağından mı kaynaklıdır ?

+ olarak birde usb sorunu var, sanırım aynı sorundan yapıyor, mesela flash bellek takınca diğer usb ler yavaşlıyor..

• öncelikle pc'den bip sesi duyuyormusun açılırken eğer duyuyorsan ve görüntü gelmiyorsa sorun monitörde olabilir eğer ses duymuyorsan genellikle anakart sorunudur ram de olabilir şöyle yapabilirsin genellikle işe yarar pc'yi aç görüntü gelmiyorsa sa bekle kapatma 5 dakika bekle biraz ısınsın sonra komple elektiriği kes tekrar aç büyük ihtimal açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: dento35

öncelikle pc'den bip sesi duyuyormusun açılırken eğer duyuyorsan ve görüntü gelmiyorsa sorun monitörde olabilir eğer ses duymuyorsan genellikle anakart sorunudur ram de olabilir şöyle yapabilirsin genellikle işe yarar pc'yi aç görüntü gelmiyorsa sa bekle kapatma 5 dakika bekle biraz ısınsın sonra komple elektiriği kes tekrar aç büyük ihtimal açılır

Monitörde sorun yok ya, ekrana görüntü gelmediğinde elektriği kesip tekrar açıyorum geliyor..
  • şerit led ile bir alakası olduğunu sanmıyorum en fazla 12v çeker. ramı kontrol et direk o aklıma geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.