Şimdi Ara

Ekrana Görüntü gelmiyor Klavye mouse calışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc açılırken gayet normal parola girme ekranına kadar geliyor mouse ışığı yanıyor çalışmıyor klavyede ise hiç reaksiyon yok tekrar acıp kapatıyorum ekrana hiç görüntü gelmiyor tekrar kapatıyorum. biraz süre geçince sorun kendiliğinden halloluyor ama günde en az 2 kez bu sorunla karşılaşıyorum sebebini bilip yardımcı olabilecek bilgili feyizli bi uzmanımız varmıdır acaba

• Farklı usb'lere takmayı dene düzelmezse format şart çünki yaşadığın ender bir durum.Eğer format atmayı bilmiyorsan aygıt yöneticisinden fare ve klavye kategorisinden aygıtlarını devre dışı bırakarak tekrar etkinleştir ve restart at olmazsa bu sefer ikisinide kaldır ve pc ni kapat usb ni çıkar pc yi aç mouse ve kalvyeyi tak.(Şifre ekranında windows klavyesini kullan)
  • baba anladıgım kadarıyla durum bundan karışık o ekranda mouse ışıgı yanıyor fakat klavyede reaksiyon yok ve mouse klavye calısmıyor portlarda bi sıkıntı olmadıgını düşünüyorum bütün portları tek tek sökerek denedim bütün iç aksamı işlemci hariç söküp temizledim gene düzelmedi hatta denemek icin internet kablosunu söktüm o ekranda kablonun cekildigini gösteriyor yani pc donmuyor o ekranda ekran kartında yada ramde bi sıkıntı yok tahminimce ana kartta elektrikle ilgili bi sıkıntısı var formatla çözülmeyecegini düşünme sebebim bios ekranında bile ekrana görüntü gelmemesi donanımsal bi sıkıntısı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.