Şimdi Ara

Ekranda çizgilenme , kırılma sorunu .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar , 2 hafta önce pc topladım , ekran kartsız onboard kullanıyorum , sadece internette takılmak video izlemek için bide cs 1.6 oynuyorum işimi görüyor ama video izlerden ekranda yanlamasına kırılmalar farkettim , bunlar harici çizgiler değil yani videonun kendi içinde bir dalgalanma gibi ve genellikle hareketli sahnelerde çok oluyor , ben bunun sadece videolarda olduğunu düşünürken cs 1.6 da duvarlara yaklaştığımda yada yere bakıp hareket ettiğimde de olduğunu fark ettim . daha sonra facebookta takılırken hızla aşalara inerkende geçen fotolarda çizgilenme felan fark edince iyice canım sıkıldı , biraz araştırma felan yaptım , tema değiştir gibi şeyler gördüm , şuan windows 10 orjinal olamdığı için tema değişemiyorum , bende çözünürlükle oynadım ve bunun nispeten geçtiğini gördüm , çözünürlükle oynayıp , düşürüp arttırınca felan olmadığını ama bir süre sonra yine kırılmalar oluyordu , yada pc açığ kapayınca , bir türlü çözemedim , driverler güncel . lütfen bana yardımcı olun . zaten pc ilk kurduğumda psuda arıza varış komple götürdüm vatana daha 1 günlük pcyi şimdi tekrar o yolu tutmak istemiyorum .

• monitörün maksimum çözünürlüğü(aslında doğal gerçek çözünürlüğü) ile kullandığınız çözünürlük farklı olduğundan olabilir
  • yardımın için teşekkürler . aslında yukarıda yazdığım sorunlarımı çözdüm. Microsoft edge tarayıcıda kırılma sorunu yoktu , onu kullanırken chrome sildim tekrar kurdum ve ondaki sorun gitti , daha sonra intelin grafik menüsünden cs yi sistem ayarlarında kullan gibi bi seçenek var , programa tanıtıp onu işaretledim ve cs deki yırtılma sorunuda gitti ama fps 100'den 60'a düştü tabi . şimdiki sorunum uyku modundan sonra ekran gelmiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanbonus -- 3 Kasım 2017; 3:14:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitörde titreme sorunu.
    2 ay önce açıldı
    Ekranda Gölgelenme
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kararma sorunu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.