Şimdi Ara

Ekranda görüntü yok (COZULDU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sistemi yeni topladım. kısaca yazayım.
    intel i7 960 3.2 islemci- v10 sogutucu
    asus rampage 3 extereme anakart
    gtx 560 ti cu2 ekran kartı
    hiperx 12 gb 1600 mhz ram
    cooler master 850w guc kaynagı
    haf-x942 kasa aldım.

gelelim probleme. sistemi topladık hersey guzel. power tusuna bastık. guc geldi anakart-ekran kartı fanlar ısıklar hepsi aktif durumda. ancak goruntu yok. ramlaerin yerini degistirdik. tek tek denedik. uzay kurulum yaptık. bios resetledik. olmDI. OLMADI :( EKRANDA AYNI YAZI.(NO SİGNAL) kurulumdamı hata yaptık dedik sistemi dagıtıp tekrar topladık. sonuc aynı. aklıma gelen iki ihtimal kaldı 1333 tabanlı ramle denemek ve anakartta statik elektirik sorunu. bu iki denemenin haricinde yapabilecegim baska bir sey kaldımı. on board olmadıgı icin anakartta ekran karttından ayrı deneyemiyorum. yada bu sisteme yakın ikinci bir pc olmadıgı icin elimde farklı bir alternatifimde kalmıyor. parcaları farklı yerlerden aldıgım icin hangisinde sorun oldugunu cozmeden servisede gonderemiyorum. FİKRİ OLAN KONUYA HAKİM OLAN USTALARDAN YARDIM RİCA EDİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConseiL -- 14 Şubat 2012; 17:49:13 >

• calsısdıgı halde mı goruntu yok .? hdd den ses gelıyor mu okuyormu ..
  • klavye tusları aktıf mı .. ısıkları yakıp sondurebılyıormusunuz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 13 Şubat 2012; 22:20:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

calsısdıgı halde mı goruntu yok .? hdd den ses gelıyor mu okuyormu ..

ewt tum bilesenler calısır durumda gorunuyor.
  • bırde pc yı ramsız ac ...bıpp sesı gelecek mı ..!!
  • quote:

klavye tusları aktıf mı .. ısıkları yakıp sondurebılyıormusunuz ..

ekran acılmadıgı icin klavye ve mouse baglamadım
  • once ramsız calsıtır ..sonucu yaz bakalım .. bu arada bırde kalvyeyle calıstır ısıklar aktıf oluyormukapatıp acılıyormu onu bılelım ..bakalım nereden cıkacak kokusu .. .. on yargılı olmak ıstemem emın degılım ama bahsettıgın gıbı unuttugun bırsey yoksa ya kablolarda sıkıntı var ya anakartta .. sadece tahmın tabıkı umarım basıt bırseydır
  • quote:

bırde pc yı ramsız ac ...bıpp sesı gelecek mı ..!!

tamam bunu deniycem
  • quote:

once ramsız calsıtır ..sonucu yaz bakalım .. bu arada bırde kalvyeyle calıstır ısıklar aktıf oluyormukapatıp acılıyormu onu bılelım ..bakalım nereden cıkacak kokusu .. .. on yargılı olmak ıstemem emın degılım ama bahsettıgın gıbı unuttugun bırsey yoksa ya kablolarda sıkıntı var ya anakartta .. sadece tahmın tabıkı umarım basıt bırseydır

ilginize tesekkur ederim. bu sekilde deniycem. ins. basit bir hatadır. burdan cevap vericem arkadaslar saolun.
  • kolay gelsın ...
  • Ekran kartı çıkıştan hatalı,hasarlı olabiir.
  • bu sorunun aynısı başıma geldi ama anakart 2. eldi
    anakart bozuk diyerekten ayinle yakmıştık, anlaşıan yanlış yapmışız..
  • Sorun ekran kartı gibi gözüküyor..
  • hepinize ilginizden dolayı cok tesekkur ederim. problemi bugun cozmus bulunuyorum. basınıza gelebilmesi muhtemel hatayı gidermenin bir yolu. 1600 mhz ramlerle kurulum yaptıgınızda sistem default konumunda oldugu icin yada anakart bios sıfırlaması yapmıs olabileceginizden ilk etapta sistem bu ramleri gormeyebiliyor. bu sebeple ekrana herhangibir goruntu gelmiyor. 1333 tabanlı bir ram le sistemi acmayı basardık. biostan ram hızını 1600 e getirdikten sonra makinayı resetledik ve guc kaynagını kapadık. ramleri degistirdik 1600 lukleri taktık ve sistemi baslattık. su an bir sorun gorunmuyor. ancak ramleri kontrol etmenizde fayda var arkadaslar benimkilerden 1 tanesi arızalı cıktı mesela. herkeze ilgisinden dolayı tesekkur ederim;

iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.