Selam kardeslerim daha oncede bilgisayarimla ilgili bir sorundan dolayi konu acmistim. Oyun oynarken birden ekrani gidiyordu ve bilgisayar 0 alindi amerikadan fakat garantisi yok. Bilgisayarciya goturdum ve ekran karti uzerindeki macunu degistirdi sorunum duzeldi fakat simdide baska bir sorunla karsilastim. Oyun oynarken ust kisimda mouse u hareket ettirdikce olusan bir cizgi var. Bu aslinda tam bir cizgi degil boyle daha cok sanki oyunun ust kismi kesilmis tekrar yapistirilmis yerine oturmuyor boyle goruntu karisiyor bilmiyorum anlatamadim. Bu sorun neden kaynaklaniyor olabilir? Amerikadan donerken aldim bilgisayarimi ve kaliteli bir magazadan guzel bir para verip aldim ama sorun ustune sorun cikiyor anlamadim gitti. Yardim ederseniz sevinirim garantisi olmadigindan dolayi buyuk sikinti yasiyorum suan. Ekran kartinin arizali olabileceginden korkuyorum. Ekran kartim 1060 ve sistemim laptop. Oynadigim oyun ise cs go.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme