Hp dv6 1241et kullanıcısıyım..ATI Radeon HD 4650 ekran kartı mevcut.. Oyun oynarken videolar girdiğinde yada sağa sola dönüşlerde yatay olarak bir kırılma hattı oluşuyor..dikey inişlerde her hangi bir problem yok sadece yatay kaymalarda bu problem ortaya çıkıyor..(film vb herhangi bir şeyde bu problem yok sadece oyunlarda)..ayrıca ısınma problemide bulunmuyor zalan soğutucu kullanıyorum 65derece'lerde oyun oynuyorum.. işlemci sıcaklığı 50 55 arasında oluyor nadir kendi fanı çalışıyor..
resimde olduğu gibi genelde oyunların hepsinde yapıyor bunu..oyunlarda takılma vb bir şikayetim yok akıcılığı harika ama bu kırılmalar oluşuyor..Görüş ve yardımlarınızı bekliyorum..
Driver güncellemesini yaptım kardeşim..ondan olacağını sanmıyorum eski ve yeni versiyon ikisindede yapıyor..
atiler genelde yapar diye düşünüyorum akıcılığı iyidir hız perfonmasta iyidir bu tür sorunlarda çıkabiliyor ben yazılımsal olabilir diye geçiyor aklımdan ATI Catalyst Center dan ayarlarına bir göz at ne yapılabilir
aslında kontrol merkezinde 3d ayarları mevcut onlar hakkında ne nedir bilmiyorum fabrika ayarlarında duruyor..