Bildirim
ekrandan ses geliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
biraz once ekranin ust deliklerinden elektrik supurkesiyle tozunu aldim actim pcyi ilk 5 dk birsey yoktu sonradan tekrar ses gelmeye basladi acaba bir muddet kapatsam dinlendirsemmi yardimlarinizi bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: exorcist28
biraz once ekranin ust deliklerinden elektrik supurkesiyle tozunu aldim actim pcyi ilk 5 dk birsey yoktu sonradan tekrar ses gelmeye basladi acaba bir muddet kapatsam dinlendirsemmi yardimlarinizi bekliyorum
Kabloları kontrol et aynı sorun bende de vardı
Kablo yerine tam oturmadığı için cızıldıyor olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: burak1602
quote:
Kabloları kontrol et aynı sorun bende de vardı
Kablo yerine tam oturmadığı için cızıldıyor olabilir.
valla hocam dediklerini yapmistim ama sonuc ayni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
merhaba arkadaşlar sabah kalktığımda pc yi açtığımda herşey normaldi ama bir dosya açtığımda yada internet sayfası açtığımda ekrandan cızz diye bir ses geliyor ama sadece dosya ve itnernet sayflarında geliyor normal masaüstüne geldiğinde normale dönüyor sebebi nedir başımı ağrıttı bu ses
Monitörü yan yatır
sadece internette ve bir dosya açarken gelmesi ilginç
hoparlörün fişini çıkart dene [Ciddi] -
internet ve klasör açtığında beyaz ekran olur o nedenle cızz sesi gelir.beyaz ekranda bu sesi vermeside monitörün ömrünü tamamlamak üzere olduğunu gösterir.garanti varsa hemen servise yolla garanti yoksa açılmayana kadar kullan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X