Şimdi Ara

Ekranı Kırık, Dokunmatiği Çalışmayan Galaxy S3'e Erişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

S3 telefonumun dokunmatiği çalışmıyor ve ekran görüntüsü yok. Cihazın ekranını PC ye aktarıp işlem yapabilmenin bir yolu var mıdır?

Çözüm önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

• Yok mudur yardımcı olabilecek arkadaşlar?
  • ekran kilidi model yada pin yada şifre ise kies ile ulaşamazsın, ekran kilidi kaydır haraketse yada yoksa telefonu açıldığında kiese baglayıp rehber vb müzik gibi şeylerini görebilir yedekleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilkaan

Arkadaşlar merhaba,

S3 telefonumun dokunmatiği çalışmıyor ve ekran görüntüsü yok. Cihazın ekranını PC ye aktarıp işlem yapabilmenin bir yolu var mıdır?

otg kablo ve bir mouse işini görürü muhtemelen, android mouse u otomatik tanıyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

quote:

Orijinalden alıntı: atilkaan

Arkadaşlar merhaba,

otg kablo ve bir mouse işini görürü muhtemelen, android mouse u otomatik tanıyor sanırım

Fikir ve öneriler için öncelikle çok teşekkürler arkadaşlar.

Hocam ekranı göremiyorum yalnız sorun orada. MHL kalbo ile ekranı TV'de görebiliyorum ama aynı anda mouseu takamıyorum cihaza. hem mouse hem MHL yi aynı anda takabileceğim bir kabloyu da bulamadım.

Bir de sanırım android screen cast denen bir yöntem var ama onu da cihazın USB Hata Ayıklaması açık olmadığından kullnamadım.

Moborobo diye bir program var cihazı usb'den görüyor ama erişim için USB Debugging açık olması gerekiyor. onu da ekranı göremediğim için haliyle açamıyorum.

Sıkıntı bundan ibarettir esasen :)

• up
  • Bir çözüm bulunabildi mi bu duruma ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.