Şimdi Ara

Ekranı ne yaptıysam 1920x1080 yapamadım lütfen yardım edin :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayara format attım driverleri kurdum ekran kartınında son sürümünü indirip kurdum. Ekran yarım ekrandı driverlerden sonra düzelir dedim ama düzelmedi. Radeon ayarlarında ekranı ayarlama seçeneği bulamadım. Radeon ek ayarlarına tıkladığımda ise ''Radeon Ek ayarları başlatılamaz. Radeon ek ayarları kullanarak yapılandırılabilecek bi ayar bulunmamaktadır'' hatası veriyor. Ekran kartının driverlerini kaldırdım eski sürümlerini kurdum taa 2016nın başında çıkan driverlere kadar gittim yinede bi çözüme ulaşamadım.
    Sistemim: ekran kartı asus r9 380 strix..
    işlemci:i5 6500
    işletim sistemim:Windows 10 Lütfen yardımcı olun kafayı yemek üzereyim Ekranı ne yaptıysam 1920x1080 yapamadım lütfen yardım edin :(Ekranı ne yaptıysam 1920x1080 yapamadım lütfen yardım edin :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GölgeHaramileri -- 7 Nisan 2017; 20:22:8 >

• İnşallah ekran kartı arızası değildir, başka bir bilgisayarda​deneyerek ekran kartı sağlam mı değil mi belli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranın 1920x1080 değildir belki
  • bu durum genelde monitöre vga veya dvi bağlantısı yaptığınızda oluyor.hdmi bağlantıda sorun çözülüyor.sizdeki bağlantı hangisi
  • cce kullanıcısına yanıt
    Aynen söylediğiniz gibi vga monitör kullanıyorum üstüne dvi çevirici de takılı ekran kartında vga giriş yok peki ne yapmam lazım böyle bi sorun için monitör alacak bütçem yok

• quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

Ekranın 1920x1080 değildir belki

Evet monitör maksimum 1600x1200 ise full hd ayarı yapamazsın.

• İyide formattan önce 1920x1080 kullanıyodum. Ama o zaman radeon ek ayarına erişebiliyodum bu kez erişemiyorum ayarlama şansım yok

• Ayrıca monitör 1920x1080

• Bu kartta dvi çevirici ile kullanılır sorun olacağını sanmam. Zira Gtx 970 'i bir ara 1600*900 monitör de dvi çevirici ile kullanıyordum. Sürücü ile ilgili sorun olabilir. Tam kurulum olmamış gibi geldi bana. Kurulum sırasında bir sorun vs oluştu mu? Ya da windows ile alâkalı bir sorun da olabilir. Siz ddu ve ya urmain ile sürücülerü bir daha komple kaldırın ve de kayıt defterindeki girdilerini de silersiniz böylece. Urmain ile kaldıracak olursanız Super Mode ile kaldırın ki kayıt defterindeki girdiler de silinsin. Ondan sonra windows işletim sisteminize uygun güncel sürücüyü indirin. Eğer sürücüyü kurar iken Özel kurulum vs. gibi ayarlar yapabiliyorsanız eğer; özel kurulum deyip oradan gaming app ve ya evolved'in işaretini kaldırabilirsiniz kurmasın diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dönüştürücünün desteklediği çözünürlük en fazla bu olabilir.Bende kullanıyorum format atınca 1024 de açıldı driver kurdum ayarlardan düzeldi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce vga-dvi 1080p kullandıydanız sorun şimdi güncellediğiniz driver ve ayarlar menüsünde. Eski sürümde düzelmesi gerekiyor. Ben defalarca öyle yaptım

• Urmain ne bilmiyorum ama akşam eve gidince araştırıp dediğinizi yaparım. Ya aslında sorunun tümü radeon ek ayarlarına erişemediğimden kaynaklanıyor. Çünkü orda ekran çözünürlüğünü istediğim şekilde ayarlayabiliyordum. Radeon ek ayarlarını aç dediğimde konuda belirttiğim gibi bi hata veriyor internetten araştırdım belirli bi çözüm yolu yok. Bilgisayarcıyada götürmek istemiyorum güvenemiyorum pek. Driverlerin eski sürümlerinide denedim ama olmadı benim karta uygun önerebileceğiniz bi sürüm var mı ?

• grafik bagdastici ayarlarina giderek butun modlai goruntule diye birsey var ordan yapabilirsiniz sanirim

• Ya belkide ekranı tam ekran yapabilsem 1920x1080 seçeneği gelir ekran şu an yarım yani nasıl anlatsam ? Anlamışsınızdır ya kare ekran kenarları siyah. Yani tüplü monitör gibi kullanıyorum şu an ekranı tam ekran yapabilcek bi ayar mevcutmu ?

• Ekranı ne yaptıysam 1920x1080 yapamadım lütfen yardım edin :( ekran tam olarak böyle
  • oncelikle denetim masasina gir orda gorunum ve kisisellestirme var ona tikla acilan pencerede görüntü baslikli metnin altinda ekran cozunurlugunu ayarlaya tikla acilan pencerede cozunurlugun yanindavcozunurluk secenekleri var ona tikla en yuksege al uygulaya tikla tamama tikla bitti

• gncmuusti1907-_- G kullanıcısına yanıt
    İyide ben zaten konuyu bu yüzden açtım en yüksek çözünürlük 1600x1200
  • pardon kb ben konuyla sorununu tam okumadim :))

• GölgeHaramileri kullanıcısına yanıt
    Urmain, Your Uninstaller! 7 programı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır eve geçtiğimde yapacam. Peki hangi driveri yükleyeyim sana zahmet link atabilir misin ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.