Şimdi Ara

Ekranımdaki görüntü bozuklukları LÜTFEN Yardım edermisiniz????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartından kaynaklandığını sandığım ve hiç kimseden çözüm bulamadığım forum donanimhaber sitesinde çare bulacağımı düşündüğümü zannediyorum...

Mp3 playerıma kopyalamalar yaparken bilgisayar içinde kopyalama yaparken resimlerini göndereceğim şekilde ekranımda bozukluklar oluşuyor.Bilgisayarın kapatıp açmadan çare bulamıyorum....

Eğer bu tip şeylerle karşılaşan bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen çare bekliyorum Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.....

[img=http://img73.imageshack.us/img73/2763/ekranju1.th.jpg]

[img=http://img252.imageshack.us/img252/2655/ekrantlc1.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralphboy -- 25 Mart 2007; 21:32:47 >

• ekran kartınızın sürücüsünü güncelleştirin. ve ekran kartınızın sıcaklığını kontrol edin.
  • ekran kartını çok çeşitli sürücülerle güncelledim önceki versiyonlarını kurdum 3-4 versiyoın kurdum denedim aynı sorunu yaşadım...Ekran kartı sıcaklığında ise bilgisayarı yeniden başlattığımda 40 sn sonra ekran kartı soğuyabileceğini zannetmiyorum sorun ortadan kalkıyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: command_4

ekran kartınızın sürücüsünü güncelleştirin. ve ekran kartınızın sıcaklığını kontrol edin.

+1
    bide ikimizinde arka planları aynıymış
  • O kadar mükemmel bir filmden sonra koymamak olmazdı dimi
  • Slm arkadaşım öncelikle problemini daha önce yaşamadım.Bozukluğun sadece bi yerden bi yere kopyalama
    yaparken ortaya çıktığını söylüyorsun.Bunun üzerinde bende ram veya hdd den şüphelenmen gerektiğini düşünüyorum.
    Çünkü problem bişeyleri biyerlere yazarken ortaya çıkıyor.Öncelikle rami kontrol etmeni tavsiye edeceğim.

tabii eğer rami ve hdd yi kontrol etmediysen.Bence sorun bunlardan biri ve yüksek ihtimalle ram.Sorun sıcaklıktan kaynaklanmıyor.

Ya ramin yetmiyor.Yada sistemde ramden çok yiyen bi program aktif.
  • .......................
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Problem, ram miktarının az olması ile windowsta oluşturulan swap dosyasına kopyalama esnasında ulaşılmada gerçekleşen güçlük ve gecikme. Sistem kendini refresh yapacak boşluk bulamıyor. Kopyalamadan sonra muhtemelen masaüstü-> Sağtuş -> Yenile yaptığınız zaman düzelecektir.

ilk cümle acar uzun oldu
  • Sanırım sorun ram. sistemim amd athlon 3000 1.8 ghz- 512 mb kingston 400 mhz ram -128 mb powercolor ekran kartı.Böyle birşey bu tip bir sistemde olması mümkün mü?
  • ramin pcnin sağlıklı çalışabilmesi için en az 1gb olması lazım bence
  • Arkadaşlar sanırım sorun RAM den değil.
    Neden derseniz çünkü laptopumda 2 gb ram var ve buna benzer bir sorunla karşılaştım....

Ekrandaki klasörler biribirine giriyor görev çubuğundaki simgeler gözüköüyor v.s size ekte bir resim yolluyorum..Lütfen yardımcı olun teşekkürler şimdiden....

http://img458.imageshack.us/my.php?image=ppkudi396pp0.jpg
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.