Şimdi Ara

ekranın yeşil olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce kasa hafif yere vurdu monitörde no signal yazdı görüntü gelmedi bende kasanın içini açtım bütün parçaları temizledim sorun geçti daha sonra bugün monitörden garip bir ses geldi ekran yeşil oldu pc dondu yeniden açtığım zaman windows ekranını geçtikten sonra pc reset atmaya başladı sorun ekran kartım dadır diye onboard dan başladım windows düzgün açıldı sizce sorun ne olabilir ekran kartında sorun olsa masaüstüne kadar görüntü gelmez diye düşünüyorum windows yazısına kadar görüntü geliyor ordan sonra pc reset atıyor

• yenibosna_34 Y kullanıcısına yanıt
    onboard dan görüntü aldığınızda problemsiz şekilde sistemi kullanabiliyorsanız, 2 ihtimal var, ekran kartınızın pci-ex slotuna oturan kısmında çarpmanın etkisi hasar oluşmuş olabilir, veya anakartınızın pci-ex slotunda hasar oluşmuş olabilir.
  • mgedik06 kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal sorun orada nasıl düzeltebilirim veya düzeltme imkanı var mı ?
  • yenibosna_34 Y kullanıcısına yanıt
    önce sorunun tam olarak nerede olduğunu anlamak lazım, ekran kartını başka bir sistemde driverını tanıttıktan sonra sistemi yeniden başlatarak bir deneyin düzgün çalışmaz ise ona göre hareket edersiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda çıkan yeşil çizgi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.