Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu: 'DEM Parti'ye oy veren 7-8 milyonu vatan haini mi ilan edelim?' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam DEM ile ilgili sorunun kaynağı şiddeti, terörü savunmaları.

Ne yazık ki hükumet ve AKP bu partiyi dikkate alarak Çözüm süreci yürüttüğünü pekcok vatandaş DEM partili hale geldi ve bu ülkedeki sorunu büyüttü.

Nitekim CHP AKP Zafer Iyil Mhp Tkp farketmez herkes ülkede kendince ülkenin daha iyi olması için mücadele verirken bu DEM denen oluşumun amacı kuklası olduğu Pkk terör örgütü gibi ülkenin zayıflaması, çökmesi, Suriye ve Irak haline gelmesi.

Dolayısıyla DEM parti şiddet dilini , silahı bırakmadıkça dağ ile arasına mesafe koymadık asla meşru bir parti olmayacaklarını anlamalilar.

Bizim oradaki vatandaşları Demeden uzaklastirmsmiz gerekiyor , DEM gibi şiddeti, bölünmeyi ve ülkeyi iç savaşa götürmeyi hedef alan bir partiyi muhatap alırsan meşru gösterirsen daha çok kişinin bu partiye yönelmesine yol açarsak bu hepimiz için kötü sonuçlar doğurur.

Dolayısıyla DEM şiddeti reddetmediği sürece partilerin Dem'e tavır koyması gerektiğine inanıyorum. Oradaki vatandaşların bu partinin bir çıkış yolu olmadığını görmesi gerektiğini demokrasi zeminine gelinmesi ucin bu hareketin aşılması gerektiğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 8 Mart 2024; 16:37:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Periah kullanıcısına yanıt

Hocam nihayetinde oy veren vatandaşlarımızı böyle partilerden uzaklaştırmak gerekiyorsa iki şeye ihtiyaç var:

1) O partiye yanaşacak hiçbir politikan olmayacak.

2) O partiye oy veren vatandaşlarımıza dürüstçe yaklaşacağın politikaların olacak.

Hepsi bu. Bu ikisini karıştırırsan kurcalarsan hiç ilerleyemez aksine daha da geriye gidersin.

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

FETÖ'yü besleyip büyütenleri de o kamplara alsınlar. Süper olur. Ben katılıyorum

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Fetö ve pkk ülkeye olan zararları ve amaçları doğrultusunda ortak yoldadır. Harika bi fikir. Vatansever bir hükümet olduğu takdirde yapılması gereken ilk şey olmalı. Var bi hayalimiz.

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Bana uyar, sorun yok. Tabii bunu Ümit Özdağ dışında yapabilecek politikacı yok, o da %5 oy alamıyor; millet hak ettiğini yaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 8 Mart 2024; 20:14:24 >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Bu ülkede değil dünyada bunu yapacak kimse yok maalesef

• “Gerçekten istenilerek” hiçbir çıkar gözetmeksizin terör tamamen bitirilecek içte dışta yönetici militan bırakılmayacak. Suç ve suçluyu öven ya da suça yönelik girişimde bulunan “kim olursa olsun” herhangi bir partiye, seçime girmesi yasaklanacak. “Hangi zihniyetten olursa olsun” kinci ve bölücü konuşan, yazan cezalandırılacak. Bazı şartlar gereği çıkılabilecek en üst refah ve huzur seviyemiz maalesef sınırlı ama ülke olarak bu seviyeye çıkmak için bunlar bir aşamadır.

Toplumun yüzde 95’i bahsedilen manada birbirine karşı anlayış ve barış içinde zaten %5 de yukarıdaki yazan şekilde eritilecek. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama herkes birbirine saygı duyup kuralallara uymak zorunda.

Bu söylenenleri oy dolayısıyla maddi çıkar amacı taşıyan siyasiler de yapamaz. Toplumsal olarak doğru yanlış maalesef ahlaki konularda sorunumuz var.

Küçük bir grup özellikle sosyal medya ve internette halkı ciddi anlamda kin ve düşmanlığa sürüklüyor. Bunun altında iç dış mihraklar olduğunu düşünüyorum. Özellikle israil savasından sonra arttığını farkettim.

Aslolan Türkiye’nin bütünlüğü, beraberliği ve devamlılığıdır. Benim düşüncelerim bu şekilde.

• Nasıl chp'de, mhp'de, akp'de partiyle, parti programıyla, vizyonuyla alakalı birşey bilmeyen, dünyadan bihaber ama alışkanlıkla oy atan ciddi bir kitle varsa dem'de de var. Terörle ilgisi ve sempatisi olmadan oraya oy verenler yani. Belki aidiyet hissediyorlar. Bu yüzden bir parti, yöneticileri, politikalari eleştirilebilir ama seçmenine ithamlarda bulunmak doğru değil. Teröre yakın olmayan insanı da teröre itmiş oluruz.

• Adamları meclise sok , büyüt sonra suçlu imamoğlu.8 milyon seçmenin bir o kadar daha bunların Akp ye oy veren akrabası var. O zaman onlarda mı hain. Amca çocuğunun biri Akp ye biri Hdp ye oy veriyor. Nasıl olacak şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marksman84 -- 9 Mart 2024; 10:9:32 >
  • DEM, etnik siyaset ile bölücülük ve faşizm yanlısı tarafını ve arkasındaki PKK adlı terör örgütünün sözcülüğünü ve bu örgütle olan bağını bırakırsa işte o zaman bir siyasî partidir. Bir şeylerin yasal olması ya da görünmesi onu doğru yapmıyor. O kadar seçmeni var mıdır bilmem ama diyelim ki var, bu DEM partisini masum, arkasındaki terör örgütünü ve yaptıklarını masum göstermez. Terörist, terör eylemlerini doğrudan ya da dolaylı yoldan gerçekleştiren, yapan, yaptıran, yardım ve yataklık edenlere denir. Dolayısıyla bahsi geçtiği gibi milyonlarca insanı terörist yapmaz. Ama bu partinin yaptıklarını ve amacını bile bile oy atanlar destek olanlar varsa bunlara rahatlıkla terör sevici, terör sempatizanı diyebilirim, sayısı fark etmez.

• Ekrem İmamoğlu: "DEM Parti'ye oy veren 7-8 milyonu vatan haini mi ilan edelim?"
    Ekrem İmamoğlu: "DEM Parti'ye oy veren 7-8 milyonu vatan haini mi ilan edelim?"Etkili Haber (@etkilihaber) on Xtwitter
    Sokak röportajı: "Ben HDP'liyim, oyumu Ekrem İmamoğlu'na veriyorum. Oğlum Uzman çavuş, terörist miyim?"
    https://twitter.com/etkilihaber/status/1766069571889565724
  • İmamoğluna resmen tarihi kapak yapmış. Ekrem İmamoğlu: "DEM Parti'ye oy veren 7-8 milyonu vatan haini mi ilan edelim?" 

• BJK kullanıcısına yanıt

Amcanın devreler yanmış, oğluna mermi atan teröristlere oy veriyor.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Çin ve kuzey kore sisteminden bahsediyor

Egitim kampi o ülkelerde var :D

Suc isleyenler veya rejim karisiti insanlari hapisane gibi okullara koyuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 9 Mart 2024; 11:2:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dogru soylemis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ilkokul mezunu, kendi fikirleri olmayan hatta gözünün ucunda bile olan olayları göremeyen insanların kafasına, geçmiş travmalarındam da yararlanıp "terörist" algısını öyle bir yerleştirdiler ki geçen seçim Istanbul'un %55'i Imamogluna oy verdi ya hepsi terörist :D "terörist" kelimesinin de bir anlamı kalmadı eskiden daha çıkan o evlatlarına denirdi. Şimdi kim muhalifse o terörist.
    Bak sokağı falan geçtim burada bile, internette bile 40-50 yaşında adamlar gece CNN'de dinlediklerini, twitter da islamcı veya dümduz algıcı no name hesaplardan link atıyorlar :D bak cidden ilk başta maaş aldıklarını falan sanıyorsunuz ama hayır, bunlar dümdüz cahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 9 Mart 2024; 12:50:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ry4n kullanıcısına yanıt

Tüm muhalefete terörist demek başka bir şey, PKK'nin siyasi kanadına ve ona oy verenlere "terörist ya da terör destekçisi" demek başka bir şey. İkisini birbirine karıştırmayın.

• Yanlış mı okuyorum yoksa bu ssdeki özdağ rolü yapan üye Türkiye Cumhuriyeti'nin ermenilere soykırım yaptığını mı savunuyor?

• Bu da yeni zübük olacak başımıza. İstanbullu olsam oy vermem ki net şekilde akepenin düşmanıyım.

recep ölecek kurtulacağız derken bunu mu başımıza yeni recep dikelim ? Baariz terörist sevicilerin partisine kol kanat germişsin, senin türkle işin yok belli ki.

parti hakkında kapatma davası vardı yanlış bilmiyorsam, dağa terörist taşıdıkları için. Sen de şehre taşımaya yemin etmişsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.