Şimdi Ara

Eksiğim Yok Gibi Ama Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fen denemelerinden sonra kontrol ediyorum yanlışlarımı. gerçekten yapamamışım mesela soruyu(hani işlem hatası veya gözden kaçırma gibi değil) . konuyu açıyorum bakıyorum biliyorum konuyu ama soruya gelince yine yanlış. netlerim sürekli istikrarsız

fen netleri 20-26 arasında değişiyo sınavda babalara gelicem diye korkuyorum. varmıdır bi yolu yordamı,bugu

• eğer hep aynı konularda geliyosa o konuyla ilgili notlar yaz gözünün önünde bulundur. Farklı konulardan geliyosa arkadaşlarına sor genelde sohbet ortamında çözülen soruların mantığı kolay kavranır ve unutulmaz tabii genelleme yapmak mümkün olmasa da ikinci yöntemi kullanırım yararını gördüm(ya da öyle umuyorum) [tabii soracağın arkadaşını iyi belirlemede yarar var]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B5F3F6CC6 -- 31 Mayıs 2015; 1:07:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevapiçingeldim

eğer hep aynı konularda geliyosa o konuyla ilgili notlar yaz gözünün önünde bulundur. Farklı konulardan geliyosa arkadaşlarına sor genelde sohbet ortamında çözülen soruların mantığı kolay kavranır ve unutulmaz tabii genelleme yapmak mümkün olmasa da ikinci yöntemi kullanırım yararını gördüm(ya da öyle umuyorum) [tabii soracağın arkadaşını iyi belirlemede yarar var]

Küçük bi ilde yaşıuorum ve dersanede mezun olarak erkek yok gibi . Olan erkeklerde salmış gitmiş . Kızlarda(genelleme yapmıyorum) mal gibiler. Dersleri iyi ama 1 dk konuşmaya katlanamıyorum. Anlayacağın tekim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.