Şimdi Ara

Eksper raporu hakkında yardım kaporta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir araç var baktığım sahibi alırken ki eksper raporunu attı ,
    aynı şu yazıyor (tavanda ezik var, sol ön iç çamurluk işlem görmüş)
    araç etek altı boyalı değişeni yok
    direk veya şaseyle ilgi bir bölüm mü bilgi verirseniz teşekkür ederim. Şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesut929 -- 11 Aralık 2019; 19:39:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu rapordan bilemezsinki etek altı boyanın anlamı tartışmalı bişey marşpiyel ve ön arka çamurluksa boyalıysa benim mantığıma göre etek altı olur. Ama genelde tavan hariç boyalı yazmamak için bu tabir kullanılır.

Tavanda ezikte varsa taklalı bilem olabilir. Raporada güvenmemek lazım galeri tabiri ile rapor yazan eksper bence işinin ehli değildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Bu rapordan bilemezsinki etek altı boyanın anlamı tartışmalı bişey marşpiyel ve ön arka çamurluksa boyalıysa benim mantığıma göre etek altı olur. Ama genelde tavan hariç boyalı yazmamak için bu tabir kullanılır.

Tavanda ezikte varsa taklalı bilem olabilir. Raporada güvenmemek lazım galeri tabiri ile rapor yazan eksper bence işinin ehli değildir.
    Tavan orjinal kalan kısım boyalı ,
    aracı genede göstereceğim sadece varolan eksper raporundan bilgi almak istedim , ona göre arabaya bakacağım veya bakmayacağım sol ön iç çamurlukta işlem var tabiri ne oluyor bu arada tavanda ezik ve takla şaşırttı beni teşekkür ederim bilginiz için

• ezik var diye takla atmış olmaz, otoparkta duran arabanın tavanına bir şey atarlar düşer ezilir. ezik demiş ufacık bir şey de olabilir.
  • Sol ön iç çamurlukta işlem var'a takıldım bende anlamadım o mevzuyu takla atsa heralde macun veya lokal boya yazardı gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesut929 -- 11 Aralık 2019; 22:19:33 >
  • Eksper raporu hakkında yardım kaporta

Kalemle çizilen yerler neye göre çizilmiş kapı altları neden çizilmiş lütfen bilgi verir misniz

• Yardımcı olacak yok mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.